MatePad 11.5s vs Galaxy Tab S9 FE vs Honor Pad 9

murathanc

Hectopat
Makaleler
1
ders çalışmak not almak film seyretmek gibi maksatlarla tablet arayışındayım. Bu üçü arasında kaldım. İlgili ve bilgili arkadaşları yorum yapmaya davet ediyorum.
HonorPad 9
Galaxy Tab S9 FE
Matepad 11.5S (PaperMate olmayan)

Turuncu Site Karşılaştırma
İlk defa tablet alacağım, daha önce güzel bir masaüstü toplamıştım onu elden çıkarıp tablet kullanmak istiyorum, çünkü artık oyun vs oynamıyorum dolayısıyla taşıma zorluğu çekiyorum ve olmuyor. Uzun vade temiz kullanımda gidebilecek bir tablet arıyorum.
İlk defa alıyorumu söylememin sebebi kalem ne kadar lazım olur, klavye şart mı bu opsiyonlara hakim değilim. Ondan sebep söyledim, iyi sosyaller.

Diğer tabletler hakkında bir fikrim yok fakat, Tab S9 FE'nin ekranı pek hoşuma gitmedi benim. TFT ekran pek yeterli gelmedi yani. Ders çalışırken problem olabilir.

Matepad google mevzusundan dolayı başka yazılımlarla halletmeye çalışıyorlar. Fakat tam randımanlı olmuyor. Bazı programlar da sıkıntılar yaşanıyor
S9 fe arkadaşın dediği gibi ben tft ekran. Hiç zevk vermiyor. Çok soluk yapay bi ekran gibi. Birşeyler izlerken falan pek sarmıyor. Tabi samsung kötü marka değil. Ama fe maalesef pek fiyatında bir ürün değil bence.
Honor pad 9 s9 fe ye göre hem ekran hem ses hemde çözünürlük vb özelliklerle fe den daha iyi. Birşeyler izlemek dinlemek çok zevkli. İşlemci tarafıda iyi. 120 hz ekran yenileme hızı var. Fe de 60 dı galiba. Aradaki fark çok göze çarpıyor. Pad 9 da ekran boyutuda birşeyler izlemek için daha iyi gibi geldi bana. Nedense küçük tabletlere nir türlü alışamadım. Matepad ile karşılaştıamam, google mevzusundan dolayı hiç bakmadım açıkçası.
Ayrıca pad 9 da klavyeli kılıf ve orijinal kalem ile gelmesi artı sağlıyor şuan 11 bin tl. Fe ye karşılık daha mantıklı hem fiyat olarak hem kullanım olarak. Şahsen böyle düşünüyorum.
Bütçeyi biraz daha arttırabilirsen xiaomi pad 7 de düşünebilirsin

IPS'ten iyi bir TFT kullandığını söylüyorlar. iPad 11 aldım ben ondan iyiymiş söylenene göre.
İstediği kadar iyi olsun. Deneyimleme şansım oldu. Yandan bakınca çok yansıtıyor ışığı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı