MatePad 11.5s vs Redmi pad Pro

hkn55

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, herkese iyi akşamlar.

MatePad 11.5s Hepsiburada'da 12999'a geliyor kalemiyle birlikte. Redmi pad Pro ise klavyeli kılıfıyla 12499'a geliyor, kalem yok. İkisi de birbirine çok benziyor. Sizce hangisini almalı?

MatePad 11.5s Hepsiburada'da 12999'a geliyor kalemiyle birlikte. Redmi pad Pro ise klavyeli kılıfıyla 12499'a geliyor, kalem yok. İkisi de birbirine çok benziyor. Sizce hangisini almalı?
Bu arada Redmi Pad Pro kullanıyorum HyperOS ile mükemmel hızlı özellikleri zaten belli.

Huawei MatePad 11.5S daha iyi bir tercih olur. Snapdragon 888 denginde Kirin 9000WL işlemcisi var ve 144 Hz ekranı var. Ayrıca kalem hediyeside var. Google servisleri sorununuda MicroG ile çözebiliyorsunuz.

Kalem lazım mı?
Şart değil hocam.

Huawei MatePad 11.5S daha iyi bir tercih olur. Snapdragon 888 denginde Kirin 9000WL işlemcisi var ve 144 Hz ekranı var. Ayrıca kalem hediyeside var. Google servisleri sorununuda MicroG ile çözebiliyorsunuz.
Forumda işlemcinin SD 888 denginde olduğunu yazanlar olmuş ancak forum dışında pek kaynak bulamadım. Birbirlerine de çok benziyorlar. Ekran noktasında Redmi pad pro daha önde, işlemci ve kalem artışıyla matepad önde. Kararsız kaldım. Açıkcası uzun ömürlü olmasını istiyorum. Hangisi daha uzun ömürlü olur?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı