Mathilda Kolyesini Nerede Bulabilirim?

Yer
Mersin
Merhaba, bu kolyenin aynısından bulmam lazım fakat hiçbir yerde satışta bulamadım. Biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz? Kolyenin adı ''Mathilda'' imiş.

WhatsApp Image 2019-10-26 at 21.40.31.jpeg

Mathilda filmin karakterinin ismi. O kolyeyi takınca kolyenin adı da mı öyle olmuş? ''Kara Güneş'' benim bildiğim mason işareti. Ne için istiyordunuz siz?
Arkadaşıma hediye almak için. İsmini bilmiyordum, arkadaşıma sorduğumda öyle söylemişti onun için öyle yazdım, kusura bakmayın.

Arkadaşıma hediye almak için. İsmini bilmiyordum, arkadaşıma sorduğumda öyle söylemişti onun için öyle yazdım, kusura bakmayın.
Yok ne kusuru. Kimsenin kusuru yok. Filmde o karekter takıyordu, demek ki onun adıyla ünlenmiş. Beğendiysen tabii hediye et. Ama o kara güneş masonluk işareti. Yani anlamını da bil istedim.

Yok ne kusuru. Kimsenin kusuru yok. Filmde o karekter takıyordu, demek ki onun adıyla ünlenmiş. Beğendiysen tabii hediye et. Ama o kara güneş masonluk işareti. Yani anlamını da bil istedim.
Tamam, teşekkür ederim bilgi için. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı