Matkap bataryasından elektrikli bisiklet nasıl yapılır?

Cem20

Femtopat
Daha fazla  
Ben 1 tane matkap bataryasi ile (58v Max 5.0ah) elektrikli bisiklet yapmak istiyorum. Bununla ilgili nasıl yapacağımı bilen biri adım adım anlatabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
O bataryaya uygun motarka yapılır ama 5 dk anca kullanırsın fikrimce. Sürekli şarja mı takacaksın?

Ben 1 tane matkap bataryasi ile (58v Max 5.0ah) elektrikli bisiklet yapmak istiyorum. Bununla ilgili nasıl yapacağımı bilen biri adım adım anlatabilir mi?

Eki Görüntüle 2355751

Uğraşa değmez. İçini açıp içindeki piller ile yeni bir devre yaparsan belki değebilir ama bunun için biraz daha pil alman gerekiyor ve punto makinen olmalı. 5ah olduğu için 5km bile gideceğini düşünmüyorum şu anki pilleri ile. Aynı zamanda 58v pillere sahip. Buna uygun beyne ihtiyacınız var. Bununla ilgili bir dönüştürücü var mı bilmiyorum. Sonuç olarak değmez gibi.

Elektrikli scooter yapsam aynı sonuca mi ulaşılır? Eğer elektrikli olursa adım adım anlatır mısınız?

O bataryaya uygun motarka yapılır ama 5 dk anca kullanırsın fikrimce. Sürekli şarja mı takacaksın?
Scooter için yapsam aynı sonuca mu yine aynı şey olacaksa anlatabilir misiniz nasıl yapılacağını?

Elektrikli scooterda da aynı piller kullanılıyor diye biliyorum. Emin olmamakla birlikte aynı sonuca ulaşacağınızı düşündüğümü söylemem gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…