Matlab için i7 skylake tabanlı sistem tavsiyesi

hakanozbek

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Quality Control Manager
Hocamın ricası üzerine başlıkta da belirttiğim üzere matlab, mathematica tarzı programlar için i7 skylake tabanlı bir sistem toplamak istiyoruz, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bütçe : 2500-3000TL

Adsız.png

Bu sistemi tavsiye ediyorum. İstediklerinize göre bütçeniz düşük. Bu yüzden bütçenizi yükseltmeniz gerek.

Hocanıza söylemeniz lazım o zaman o paraya İ7 sistem olmaz diye. Çünkü her ne kadar Matlab işlemci odaklı bir program olsa da, sonuçta Skylake sistem topluyoruz. Eğer ekran kartı önemsiz diyorsanız sıvı soğutmalı bol RAM' li ama GPU' suz bir sistem toplayabiliriz.

Dahili grafik yeterli olmaz mı ?
Amaca göre değişir.

Hocanıza söylemeniz lazım o zaman o paraya İ7 sistem olmaz diye. Çünkü her ne kadar Matlab işlemci odaklı bir program olsa da, sonuçta Skylake sistem topluyoruz. Eğer ekran kartı önemsiz diyorsanız sıvı soğutmalı bol RAM' li ama GPU' suz bir sistem toplayabiliriz.

Amaca göre değişir.

Dediğim gibi oyun ile pek işi olacağını sanmıyorum o yüzden matlab için dahili gpu yeterli olur diyorsanız dediğiniz şekilde bir sistem tavsiyesinde bulunabilir misiniz acaba ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı