Matrax Çatacak Yer Arıyorum Teaser

• Konuyu başlatan IQRI
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 2.880
I

IQRI

Ziyaretçi
Uyuyan eşe çatmak yatan yılanın kuyruğuna basmak gibidir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Karısını erkekle aldatan adam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Zeki Kayahan Coşkun Show Radyo

Son düzenleyen: Moderatör:
Ooo ben Matrax'ın sıkı takipçisiydim radyo değiştirene kadar. O kadar çok dinliyordum ki sıkıldım. :D Birde son günlerde İdris Abi , İsa Bey , Bilader Abla , Atilla Bey gibi isimleri duymamaya başladım. Artık var mı bilmiyorum. Maskotlardan unuttuğum var sanki...

Ama radyo dinleyeceksem tekrardan Zeki'nin radyo programı olur.

Ooo ben Matrax'ın sıkı takipçisiydim radyo değiştirene kadar. O kadar çok dinliyordum ki sıkıldım. :D Birde son günlerde İdris Abi , İsa Bey , Bilader Abla , Atilla Bey gibi isimleri duymamaya başladım. Artık var mı bilmiyorum. Maskotlardan unuttuğum var sanki...

Ama radyo dinleyeceksem tekrardan Zeki'nin radyo programı olur.

İdris abi ile İsa abiye kopuyorum. :D Süperler. Atilla abi de candır. :D Ama dinlemeyeli 5 aya yakın oldu... Bir de böyle programları etrafındakilere anlatamıyorsun ki her akşam toplanıp dinleyesin. Hafta boyunca dinlenip program planının çözülmesi gerekiyor. Bu arada kanal mı değiştirdiler?

Evet. Show Radyo'ya geçti. Geçiş arasında 20 günlük bir boşluk oldu. O günden beri dinlemiyorum. Artık öğlen ve akşam yayın veriyor. Günde 2 kez canlı yani. 200 bin dolar civarı para almış galiba. İlk geçtiği sıralarda Zeki Kayahan Coşkun Facebook sayfasında yorumlarda çoğu kişi bunu konuşuyordu. :)

Nihat'la sivri, Matrax, A-Rıza eskilerden Muzo .. severim radyo show programlarını. A-Rıza Show dinleyince biraz Matrax'dan uzaklaşıyor, kesmiyormuş gibi oluyor ama kısa aradan sonra tadı bozulmadan Matrax dinleniyor. Hepsinin ayrı ayrı tadı var.

A-Rıza Show'da Selçuk Parasayar'ın hastasıyım, değişik.

Matrax Show Radyo'ya geçti ama program maskotları hala orada devam ediyor. Ben Atilla Nuran'ın mizahına bayılıyorum.

Bir ara Kafamda Böcekler Var adlı radyo programı vardı pazar günleri 1 kere dinlemiştim. Sonra bulamadım... :D Neyse uzun bir süre radyo dinlemiyorum.

Yunus Günçe yapıyordu o programı, şimdi stand up show olarak sahnede sergiliyor. Sıradan olmayan, sanatçı, süper kafalı adam. Ayrıca bi'kafalar.com'da Rehab videoları var.

https://www.facebook.com/therealyunusgunce?ref=ts&fref=ts

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı