mATX anakarta sıvı soğutucu takılır mı?

soniq

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F / Msi PRO A620M-E / XPG Lancer Blade Siyah DDR5-5600Mhz CL46 16GB (1x16GB) Single Ram / GIGABYTE GeForce RTX 3070 EAGLE 8GB GDDR6 256Bit / Crucial 1TB P3 Serisi NVMe M.2 SSD

Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör
Anakart
ASUS PRIME A520M-K
Kasam ATX ekran kartım mATX RAM'lerden dolayı sığmayacak gibime geliyor herhangi bir 240mm sıvı soğutma takılabilir mi?

Soğutucuya göre değişir bazı soğutucuların boruları altta, bazısı soldan geliyor. Ayrıca bazı soğutucuların pompaları ters de takılabiliyor.

Evet takabilirsiniz, B450m s2h kullanmaktayım ve şuanda arctic liquid freezer II 240 kullanıyorum ve bu sıvı soğutucuda borular üstünden çıktığı için sorun yaratmıyor.

Alacağınız modelin sitesinden detaylarına bakarak bi inceleme yapmanız gerekli. Detaylara dikkat etmezseniz sizde benim gibi sorunlar yaşayabilirsiniz.(Kasaya sığmadı :))

Soğutucuya göre değişir bazı soğutucuların boruları altta, bazısı soldan geliyor. Ayrıca bazı soğutucuların pompaları ters de takılabiliyor.

Evet takabilirsiniz, B450M S2H kullanmaktayım ve şu anda Arctic Liquid Freezer II 240 kullanıyorum ve bu sıvı soğutucuda borular üstünden çıktığı için sorun yaratmıyor.

Alacağınız modelin sitesinden detaylarına bakarak bir inceleme yapmanız gerekli. Detaylara dikkat etmezseniz sizde benim gibi sorunlar yaşayabilirsiniz.(kasaya sığmadı :))

Hocam takacağım sıvı soğutma kasa anakart uyumlu mudur? Ferreariye LPG takmak gibi olacak ama.

Bilemeyeceğim hocam, 140mm fan desteği var olarak yazıyor. Radyatör paylarını da eklersek tam ucu ucuna sığıyor gibi geldi bana ama eğer kasa sizde var ise kendiniz bi metre yada mezura ile ölçüp sıvı soğutma bloğu ile karşılaştırın.

En sağlıklı sonucu bu şekilde alırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı