mATX anakarta Snowman T6 Ultra takılır mı?

1X 3000MHz Corsair vegance 8 GB siyah modeli var, aynısından 1 tane daha almayı düşündüğümden dolayı slot kapatması benim için büyük dezavantaj olur.

Sıkıntı olmaz ama değiştir RAM'leri. Sıkıntılı ve çok kalitesizler.

Sıkıntı olmaz ama değiştir RAM'leri. Sıkıntılı ve çok kalitesizler.

Ne önerirsiniz? Ben kaliteli diye düşündüğümden bunu tercih ettim, özellikle AMD için MHz değeri önemli olduğundan ötürü 3000MHz olmasına dikkat etmeye çalışmıştım. Marka olarak da genel olarak iyi olarak anılan bir markaydı.
Takabilirsiniz, sorun olmaz Vengeance LPX modeli ile.

Teşekkür ederim.

Ne önerirsiniz? Ben kaliteli diye düşündüğümden bunu tercih ettim, özellikle AMD için MHz değeri önemli olduğundan ötürü 3000MHz olmasına dikkat etmeye çalışmıştım. Marka olarak da genel olarak iyi olarak anılan bir markaydı.
Bu modeli tercih etmenizi tavsiye ederim.

XMP açarken sorun çıkarıyor bazı sistemlerde, sizde sorun çıkmadıysa gerek yok. RAM'leri OC yapmayı düşünüyorsanız Ballistix gibi daha kaliteli çiplere sahip modeller tavsiye ederim.

Hepinize fikir ve onerileriniz için çok teşekkür ederim, 2. RAM'ı alırken tahminen elimdeki Corsair'i elden çıkartıp Dual Ballistix alacağım.

Teşekkür ederim.

Ballistix çok daha iyi bir RAM.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı