1X 3000MHz Corsair Vengeance 8 GB siyah modeli var, aynısından 1 tane daha almayı düşündüğümden dolayı slot kapatması benim için büyük dezavantaj olur.
Ne önerirsiniz? Ben kaliteli diye düşündüğümden bunu tercih ettim, özellikle AMD için MHz değeri önemli olduğundan ötürü 3000MHz olmasına dikkat etmeye çalışmıştım. Marka olarak da genel olarak iyi olarak anılan bir markaydı.
Ne önerirsiniz? Ben kaliteli diye düşündüğümden bunu tercih ettim, özellikle AMD için MHz değeri önemli olduğundan ötürü 3000MHz olmasına dikkat etmeye çalışmıştım. Marka olarak da genel olarak iyi olarak anılan bir markaydı.
Crucial Ballistix 8 GB 3000 MHz DDR4 BL8G30C15U4B-Kutusuz Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
XMP açarken sorun çıkarıyor bazı sistemlerde, sizde sorun çıkmadıysa gerek yok. RAM'leri OC yapmayı düşünüyorsanız Ballistix gibi daha kaliteli çiplere sahip modeller tavsiye ederim.