MATX kasa önerisi

Bütçe
Şuanlık bütçe yok
4X 140mm buz paket fan geliyor ROG'un fanları ben değiştirdim çünkü ışıklı seviyorum ben böyle yaptım şu an Aura Sync ile kasanın ledleriyle fanlar senkron pavyon gibi oluyor

Hocam sizin kasanız çok pahalıymış. Normalde alabiliyoruz, durumum var ama nedense yine de çok pahalı hissediyorum. Bir de çok ağır galiba kasa, ben yanımda taşıyorum bazı yerlere falan o yüzden alamıyorum. Fiyat dışında çok büyük yani.

Boş hali 18kg, bütçe belirtmediğiniz için direkt kendi kasamı önerdim fakat GT301 gibi modellerede bakabilirsiniz fakat bu kullandığım kasanın fiyatı 1 ise sunduğu şeyler 10 gerisi sizde hocam özellikle sistem toplamayı bilen biriysenizde ağırlık sorun yaratmaz size bir kere çıkarırsınız eve o kadar ha bir de ağır olmasının sebebi kalite, gerisi artık top sizde her neye karar verirseniz h.o şimdiden fotolarınıda bekleriz

gt301 bakmanızı öneririm küçük ve yine asus tuf güzel bir kasa

GT301 ATX değil mi?

Hocam GT301 de biraz büyük ama o da güzelmiş, bir süre sonra onu da alabilirim. Şuan çok kez ev değiştirme dönemine girdiğim için küçük bir şeyler lazım. @Phanzox hocamın attığını alacağım şimdilik.

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim şimdiden.

@Phanzox hocam bir de ben videoda göremedim size sormak istiyorum, fanlar direkt kontrolcüye mi bağlanıyor molex ile yoksa direkt anakarta mı bağlanıyor?

Ben olsam bunu alırdım

Aerocool F-RGB gelirken bu kasa ARGB. Üzerinde fan kontrolcüsüde var. İşlemciye hava soğutucu takacaksanız aerocool olan 157mm desteklerken bu kasa 160mm destekliyor. 120mm'lik fanlı soğutucular belki ucu ucuna sığmayabilir. Aradaki fiyat farkına değer mi size kalmış. Bende almayı düşünüyorum belki indirim olur diye bekliyorum.

Ayrıca eğer anakart RGB desteklemiyorsa üstünde led butonu var. Kontrolcüyü oraya bağlayıp tuş ile renkleri değiştirebiliyorsunuz. Bu özellik bu kasanın ATX versiyonunda vardı bunda da vardır diye tahmin ediyorum. Aerocool modeli hakkında pek bilgim yok.

Hocam fanım kaç mm bilmiyorum. E5450'nin soğutucusu olacak sistemde.

Siz bir bakabilir misiniz Aerocool olana sığar mı diye? Sığmazsa attığınızı alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…