Sıkıntı çıkarabilecek olanlar kule tipi 120mm fana sahip olan modeller(Bundan büyükleri yok zaten). Mesela bende gametech'in bir fanı var yüksekliği 156mm, aerocool kasası 157mm desteklediği için almaktan vazgeçtim. Fanınızın modelini bilmeden bakamayız.Hocam fanım kaç mm bilmiyorum. E5450'nin soğutucusu olacak sistemde.
Siz bir bakabilir misiniz Aerocool olana sığar mı diye? Sığmazsa attığınızı alacağım.
Kule tipi dediğiniz galiba üstünde bin kat demir olanlar. Benimkisi şöyle:Sıkıntı çıkarabilecek olanlar kule tipi 120mm fana sahip olan modeller(Bundan büyükleri yok zaten). Mesela bende gametech'in bir fanı var yüksekliği 156mm, aerocool kasası 157mm desteklediği için almaktan vazgeçtim. Fanınızın modelini bilmeden bakamayız.
Ölçümde şu şekilde yapılıyor
Eki Görüntüle 1724521
Bende üniversiteye geçince laptop almak için masaüstünü satmıştımda masaüstü olmadan olmuyorsizin sistem gibi 775pin ya da athlon kullanabileceğim sistem takacağım idareten.
Biraz overclock yaparım diye p çipsetli anakartlara baktım da hepsi ATXkasaya sığmıyor. Bu bütçede de hoşuma giden ATX kasa bulamadım.
Beyaz ve küçük kasalar genelde hoş duruyor. Bir şey sormak istiyorum, sizce genel olarak siyah parçalar olan bilgisayarda siyah mı daha güzel gider beyaz mı?Bu soğutucuyu sokamayacağınız kasa yok.
Bende beyazını istiyorum, görüntüsü çok hoşuma gitti.
Dengeli olması bence en güzeli. Beyaz kasaya tüm parçaları da beyaz koyunca tüm renkler aynı olduğu için çok iyi durmuyor.
Mesela bu kasanın anakartı da beyaz olsaydı iyi durmazdı. Siyah zıt rengi olduğu için derinlikte katıyor.
Her şeyi beyaz koyunca kasa şuna dönüyor. Göz ayırt edemiyor.
Tabii en azından RAM'lerde olsa mutlaka beyaz parça olmalı. Tüm parçalar siyah olunca da kasa çok emanet gözüküyor. Sanki siyah kasa bulamamışsın da mecburen beyaz kasa almışsın gibi.
CS107 trendyol ve çiçeksepetinde yaklaşık 970lira, %10 nays ile 870tl'ye denk geliyor. N11 hesabınızı kontrol edin eğer 500tl üstü 75tl indirim tanımlanmışsa nays ile 810tl'ye alabilirsiniz.
Hocalar bir de bilginiz var mı, CS107 molex ile fanları direkt güç kaynağına mı bağlıyor veya kontrolcüsü mü var yoksa fanlar direkt anakarta mı bağlanıyor?Aerocool Graphite 3 x ARGB Fanlı Güçlendirilmiş Camlı, Tam Mesh Ön Panel, 6 Port Fan Kontrolcülü, USB 3.0 Mid Tower Siyah Oyuncu Kasası (AE-GRPHT) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } AE-GRPHT-icgorsel...www.teknobiyotik.com