Mauro Icardi Galatasaray'dan gidebilir

Suudi Arabistan'dan haber var sadece kesinmiş gibi paylaşılıyor. Böyle bir durum yok şu anda olmaz da muhtemelen. 20M Icardi'nin satılacağı bir para değil. Suudi Arabistan kulüpleri rahat birçok oyuncuya veriyor o parayı. Ki oynadığı oyunun dışında da katkısı var. 30M altına satılmaz dediğim gibi. Icardi'de pek gitmek istemez 1 sene daha en az oynar. Herkesi satıp baştan kadro kurma olayına girmeye gerek yok. Guirassy son sezonu dışında pek bir katkı verememiş bir oyuncu. Griezmann tam forvet değil ve Atletico'da sene sonlarında düşüşe geçti hem de milli takım'da kötü oynuyor. Ama gelmesi elbette iyi olur Icardi'nin arkasında ya da kanatta oynayabilir. Kendimi tekrar etmek istemem ama sakat haliyle 25 gol attı adam. Forma girdiği an 30 civarında gol atıp 10 civarında da asist yapabilir pas katkısı da en yüksek forvetlerden birisi son maçlarda az koşuyordu sadece.

Hocam bilmiyorum en son Mitroviç ve Veiga için de aynı şeyler söylendi Youtube ve Twitter'da inşallah doğru değildir ama korkmuyorda değilim

Hocam bilmiyorum en son Mitroviç ve Veiga için de aynı şeyler söylendi YouTube ve Twitter'da inşallah doğru değildir ama korkmuyorda değilim

İtalya basını Galatasaray'da kalacağını yazdı. Veiga genç oyuncu kariyerinin başından parayı seçti. Icardi geçen sene reddetti zaten direkt bu sene Arabistana gitmez. Mitroviç'e de teklif geldi kabul etti. Icardi bir kere reddetmiş geçen sene 35-40M vermezlerse senede ya da 30M bonservis gibi uçuk rakamlar teklif edilmedikçe gitmez o tekliflerde gelmez muhtemelen.

Valla söylediniz rahatladım hocam yeni bir gelişme olursa aktarırım size Allah'a emanet olun.

Genç santrafor istiyorum seneye en az 20M kar edebileceğimiz bir adam
Bence en uygun mathys tel bayern münihde oynayan fakat imkansız gibi
Aslında şu Danimarka Ligi'nde oynayan Alexander Lind çok iyi bir santrafor geleceğin Haaland'ı çok iyi bir santrafor.

Hayır merak ettim merak etmek yasak mı?

Bizim millet hiçbir şeyden anlamıyor eğer yararı olmayacaksa gitmesin gitse de bir şey fark etmez batshuayi var.

Sen de kavga çıkarma peşindesin herhalde.

Ya ne uzattın be ne kavgası iyi misin medya da bile baktım böyle bir haber pek yok sadece Arap medyasında bir gazetede geçiyor boş yapıp milleti boş boş bilgilendirme adam kendisi de söyledi bu sezon buradayım sonraki sezon bakacağız dedi.

Galatasaraylılar artık "Aşkın olayım" demeyecek yaşasın.

20 milyon satılacağı para değil mi? 31 yaşında.

Kaç sayfadır mesajları okuyorum sürekli bir idaadan bahsediyorsun, forumdakiler sana gitmez adam ne paralar reddeti, kalacağını açıkladı, sen hala 20 m bonservis falan var, transfer olursa 10 üzerinden kaç verirsiniz falan diyorsun verdiğin kaynaklarda çok şey, kendini bir an yağız sabuncuoğlu zannetin herhalde.

Araştırdığından emin misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…