O işler olmuyor öyle söz konusu Araplar çoğu kişinin gitmez dediği genç yetenek dediği Gabriel Veiga gittiyse İcardi hayli hayli gider 40'ı reddettiyse 45 etmedi 50 böyle böyle kabul ettirene kadar devam ederler.Bu adam 40M euro ret etti Galatasaray'a geldi bu saatten sonra da gitmez.
Gabriel Veiga niye gitti 21 yaşında olmasına rağmen?%90 gerçekleşmeyecek bir transfer. İcardi'nin pek gitmek isteyeceğini sanmam burada çok seviliyor gayet iyi de maaş alıyor. Ayrıca Arabistana gitmesi için daha zamanı var çok da yaşlı değil. Galatasaray'da sözleşmesi bittikten sonra ya da 1 yıl kaldıktan sonra gidebilir mesela. Galatasaray da 30M'nun altı teklifleri kabul etmez çünkü bir figür oldu İcardi artık. Kimi getirirsen getir İcardi etkisini yapamaz. Gelecek neslin belki de %80'ini Galatasaraylı yapıyor. Bunu parayla satın alamazsın. Çok iyi bir teklif gelmediği sürece gerçekleşmez bu transfer. Başta İcardi'nin abartıldığını bende düşünüyordum ama forvetin işi gol atmak sonuçta ve bu adamın ölüsü 20-25 atıyor. Formda girdiği sezonda ligde 35 atması çok olası. Bu sezon gerçekten oyun olarak çok hareketsizdi sakatlığın da etkisi vardır bunda bir çok yerde de eleştirdim ama asist katkısı, pasları da bu kadar iyi bitiriciliği olan bir forvet için inanılmaz. İlk geldiği sezonki gibi hareketli olursa sezon boyunca 50+ gol katkısı yapabilir. Her bulduğu iki pozisyondan birini atıyor neredeyse bu inanılmaz bir istatistik.
O işler olmuyor öyle söz konusu araplar çoğu kişinin gitmez dediği genç yetenek dediği gabriel veiga gittiyse Icardi hayli hayli gider 40'ı reddettiyse 45 etmedi 50 böyle böyle kabul ettirene kadar devam ederler.
Gabriel veiga niye gitti 21 yaşında olmasına rağmen?
Hayır merak ettim merak etmek yasak mı?Ya kardeşim sen neyin peşindesin ya bu adamın gitmesini mi istiyorsun anlamadım ki.
Bizim millet hiçbir şeyden anlamıyor eğer yararı olmayacaksa gitmesin gitse de birşey farketmez Batshuayi var.Ya kardeşim sen neyin peşindesin ya bu adamın gitmesini mi istiyorsun anlamadım ki.
Sen de kavga çıkarma peşindesin herhalde.Ya kardeşim sen neyin peşindesin ya bu adamın gitmesini mi istiyorsun anlamadım ki.
Dostum İcardi'ye arabistandan teklif geldi olmadı. Demek ki adam düşüncesinde yok şuan Arabistana gitmek. Gabriel Veiga ise direkt kariyerini yok edip parayı seçti. İcardi burada aşırı sevilmesinden dolayı kalıyor zaten. Kabul ettirene kadar devam ederler olayını da yapsalardı geçen sene yaparlardı. İcardi'yi değil başkasını alırlar bu kadar basit. Bu tür haberlerde çıkmaya devam eder ama bu sene gitme ihtimali neredeyse %0.Gabriel Veiga niye gitti 21 yaşında olmasına rağmen?
E iyi o zamanDostum İcardi'ye arabistandan teklif geldi olmadı. Demek ki adam düşüncesinde yok şuan Arabistana gitmek. Gabriel Veiga ise direkt kariyerini yok edip parayı seçti. İcardi burada aşırı sevilmesinden dolayı kalıyor zaten. Kabul ettirene kadar devam ederler olayını da yapsalardı geçen sene yaparlardı. İcardi'yi değil başkasını alırlar bu kadar basit. Bu tür haberlerde çıkmaya devam eder ama bu sene gitme ihtimali neredeyse %0.
Aynen öyle kimse Galatasaray'dan büyük değildir.1 sezon daha oynamadan gitmez. Gidersede iyi fiyata satarız bizim işimize gelir kimse Galatasaray'dan büyük değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.