Mausenin makrosunu kullanmak günah mıdır?

Daha fazla  
Merhaba dostlar ben G300S almayı düşünüyorum. Mause de makro var. Sonuçta biz para vererek alıyoruz o özelliği. Oyunlarda makroyu kullansam günah olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu yerde yasak ve bence hile. Örnek veriyorum salladım, karşıdaki sana 1 mermi sıkarken veya 1 kere vururken sen ona 10 kere vurabilirsin 1 saniyede. Ama günah demek çok saçma olmuş. 🤣

Dinen düşünürsen başkasının emek vererek yaptığı hareketi sen tek tık ile yapıyorsun, günah mıdır bilemem. Dediğin gibi parasını vererek alıyorsun, bu şekilde düşünürsen problem yok. Yıllarca Knight Online'da makro ile farm yapmışlığım, minör atamışlığım var, kimsenin elindeki hakkını gasp etmiyoruz sonuçta, bunun için de belirli bir ücret ödemişiz zaten. Bu mevzuyu ne tarafa çekmek istersen o tarafa gelir.

Çoğu yerde yasak ve bence hile. Örnek veriyorum salladım, karşıdaki sana 1 mermi sıkarken veya 1 kere vururken sen ona 10 kere vurabilirsin 1 saniyede. Ama günah demek çok saçma olmuş. 🤣

Şöyle ondan üstün olunacağı için kul hakkı gibi bir şey oluyor.Ama aklıma şu takıldı para verip alıyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı