Maven ile derleme işlemi nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan prex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 803
İnternetten video izlediniz mi?
Evet, buradan biraz daha ilerledim ama sonuç alamadım. İzlediğim bir videodan yaptığımla Artifacts klasörü de geldi içinde Skillspro_jar isminde bir XML belgesi var. Bugün başka videolara da bakacağım, gerçekten bu kadar uğraştırıcı olacağını düşünmemiştim. Bir şey bilmediğim için sizi de uğraştırıyorum, teşekkür ederim yardımınız için.

Evet, buradan biraz daha ilerledim ama sonuç alamadım. İzlediğim bir videodan yaptığımla Artifacts klasörü de geldi içinde Skillspro_jar isminde bir XML belgesi var. Bugün başka videolara da bakacağım, gerçekten bu kadar uğraştırıcı olacağını düşünmemiştim. Bir şey bilmediğim için sizi de uğraştırıyorum, teşekkür ederim yardımınız için.
Ben birkaç kere çıkarttım .jar dosyası fakat kendi yazdığım kodun .jar dosyasını çıkarttım. O yüzden eksik bir şey var mı bilemiyorum orada...

Ben birkaç kere çıkarttım .jar dosyası fakat kendi yazdığım kodun .jar dosyasını çıkarttım. O yüzden eksik bir şey var mı bilemiyorum orada...
Tahmin ettiğiniz gibi, eksiklikler var. Eklentinin Discord sunucusuna girip ''compile'' ile ilgili yazıları arattığımda bir kaç şey buldum. Anladığım kadarıyla eklentiyi derlemek için Maven'de olmayan bir kaç şeyi kendimiz eklemeliymişiz. Sanırım bu çok uzayacak en iyisi burada bırakmak lazım. Ocak ayında bir kişi başarmış son olarak ona yaptıklarını sorup yardım etmesini isteyeceğim, o da olmazsa 5 dolara kıyacağım sanırım :D Uğraşlarınız için çok teşekkür ederim.

1679139440630.png

1679139454865.png

1679139500869.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı