Mavericks 10.9 kurulum aşaması

CacikLee

Hectopat
Katılım
20 Haziran 2015
Mesajlar
540
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
@montezuma hocamın yarıdımı ile Transmac kullanrak yazdım USB'ye DMG dosyasını. Sonra USB'den boot ettimde siyah ekranda Mavericks yazısı ve diskler gözüküyordu, bende çıktım. Hangisini seçmeliyim, kapattıktan sonra diskimin yarısını sildim ve MAC için ayırdım. Şimdi o sildiğim bölümü mü seçeceğim(eğer diski seçeceksem ne olarak formatlıyayım ?), yoksa Mavericks yazan yeri mi ?
 
Aslında burada saten 5 sn geri sayıyor kurulum için. İnstall Mac OS yazısı olana ve elma işaretinin üstün de USB yazar. Kurulumu başlatın yazıların akması bittik den sonra kurulum aşamasına geldiğiniz de üst sekmede bulunan Disk izlenicisi açın, ayırdığınız yeri Mac OS günlük olarak biçimlendir yazar o işlemle biçimlendirin, daha sonra çıkın ve sürdür yazısına devam edin kabul edin. Gelen disk bölümlerin de ayırdığınız yere tıklayıp kurulum yapın. Ayrıca
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Burada ki video izleyerek yardım alabilirsiniz.

Diğer sorunlarınız için Sıkça Sorulan Sorular: OS X Kurulumu Ve Sonrası Gerekli Bütün Rehberler Bu rehberimize göz atın.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı