Mavericks 10.9 Missing Bluetooth Controller Transport hatası

HWsensör diye birşey var onu indir bir de Grafik Id değerini 0x0a260006 şeklinde clover configurator dan değiştir.
 
Hwsensörü indirip başarılı bi şekilde kurmuştum.Clover configuratordan nasıl değiştirip uygulucam onu bilmiyorum ?
?
 
Clover configurator'un 3.19 versionunu kullan. Daha sonra linkteki videodan Clover Configurator ve Multibeast ile ilgili ayarları yapabilirsin..
technopat.net/sosyal/konu/mac-os-x-mavericks-10-9-raw-İmajı.39449/
 
Birde akıcı bir şekilde değilde kasıyormuş gibi çalışıyor sebebi ne olabilir ekran kartını tam görmemesinden mi acaba,ayrıca sıfırdan formt atmak istiyorum Win 8.1 32 bit yanına kurabilirmiyim 10.9. u?

Mavericks 10.9.5 başarılı bir şekilde kurabildim,etherneti,sesi,batarya göstergesini hallettim,ancak ekran INTEL HD 3mb onu ne yaptıysam değiştiremedim 1024x768 çözünürlükde kalıyo onuda halletimi başka bişi istemem,bilgisi olan arkadaş sölerse çok memnun olurum ne bilim kext olur graphic id olur..bi sitede bi rehber buldum ingilizce kendimce bişiler yaptım ama o da olmadı.
 
Mavericks kurulum videosunda Windows'un yanına ek olarak nasıl kurulacağı anlatılıyor. Ekran kartının çözünürlüğünden dolayı yapıyor olabilir o hafif kasma işlemini. Clover configurator ile Graphics sekmesinden gerekli değeri yazarsan sonuca ulaşırsın videoyu baştan sona izlemeni tavsiye ederim orada her şey anlatılıyor. Hw sensör makinanda kurulu olsun bu ID değerini girerken benim kini öyle çözmüştüm ben.
 
Kardeşim hw sensör kurumu videoyu izledim baştan sona,nasıl clover config ile ayar yapılacığını anladım Graphic id 0x0a260006 olarak denedim olmadı id mi yanlış yoksa baxka bişi mi bilmiyorum senin makinende G62 mi?
 
Benim makinam Casper ben benim makinama kurdum peki EFI yi Clover Conf ile açtığında yaptığın ayarların kalıcı olduğunu görebildin mi ?
 
Evet kontrol ettim,mac kurulu hdd deki efi klasöründe config.pist diye bir dosya var ona tıklayıp bakıyorum kod halinde orada yazılı girdiğim graphic id si. id yanlış olabilir mi?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı