Mavericks Kasma Sorunu

ThisisPerfect

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, Sistemime Mac Os X 10.9.1 kurdum. Herşey sorunsuz, tek sorun kasıyor.Çok sinir bozucu bir olay kasma çok fazla olmasada kasıyor sonuçta ve buda insanın canını sıkıyor. Müzik dinlerken takılma gibi bi olay buda. Zaten video izleyemiyorum donmaktan :) nasıl düzeltebilirim? iAtkos ML2 kursam sorun yaşarmıyım yine ve Mavericks'den farkı nedir? son olarak Mavericks'te Ekran Kartım ATI Readon HD 2350 Series 5MB olarak gözükmekte fakat benim ekran kartım ATI Readon HD 2400 PRO sorun bundan olabilir mi? Diğer herşey sorunsuz çalışmakta :). Acil yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler şimdiden :).

Sistem Özelliklerim : http://radyoefsane.org/

Son düzenleyen: Moderatör:
iatkosta sorun yaşamazsın mavericks'te kext bulsanda çalışmıyor deneyimlerim alc662 ses kartını zor tanıttım hd 4600 tanıttım ama hd 4600 serisi ekran kartından önce bendede hd 2400 vardı bulabileceğin her yolu denedim zira yeni bir ekran kartıda düşünüyorsan bu seferde nvidia al derim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı