E Emre KESLER Megapat Katılım 16 Mayıs 2014 Mesajlar 138 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #11 parrhesia dedi: İşlem bittikten sonra denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim maalesef aynı. Missing Operating System
parrhesia dedi: İşlem bittikten sonra denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim maalesef aynı. Missing Operating System
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #12 İmajı bir defa mı yazdırdın Usb'ye? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2014
E Emre KESLER Megapat Katılım 16 Mayıs 2014 Mesajlar 138 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #13 parrhesia dedi: İmajı bir defa mı yazdırdın Usb'ye? Genişletmek için tıkla... Farklı Windows ISO imajlarıyla bir çok kez denedim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2014
parrhesia dedi: İmajı bir defa mı yazdırdın Usb'ye? Genişletmek için tıkla... Farklı Windows ISO imajlarıyla bir çok kez denedim.
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #14 Hangi programla Usb'yi hazırlıyorsun? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2014
E Emre KESLER Megapat Katılım 16 Mayıs 2014 Mesajlar 138 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #15 parrhesia dedi: Hangi programla Usb'yi hazırlıyorsun? Genişletmek için tıkla... Direk içini atıyorum. Daha önce bu şekilde bir çok kez yaptım. Yine aynı USB ile. Ama işi garantiye almak için WiNToBootic ve unetbootin ile denedim sonuç aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2014
parrhesia dedi: Hangi programla Usb'yi hazırlıyorsun? Genişletmek için tıkla... Direk içini atıyorum. Daha önce bu şekilde bir çok kez yaptım. Yine aynı USB ile. Ama işi garantiye almak için WiNToBootic ve unetbootin ile denedim sonuç aynı.
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #16 USB/DVD Download Tool Windowsun kendi yazılımı bununla tekrardan Usb'yi oluşturur musun?
E Emre KESLER Megapat Katılım 16 Mayıs 2014 Mesajlar 138 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #17 parrhesia dedi: USB/DVD Download Tool Windowsun kendi yazılımı bununla tekrardan Usb'yi oluşturur musun? Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Sonuç yine aynı. @parrhesia
parrhesia dedi: USB/DVD Download Tool Windowsun kendi yazılımı bununla tekrardan Usb'yi oluşturur musun? Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Sonuç yine aynı. @parrhesia
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #18 Usb'ye Mini Tool Partition programı ile bakar mısın? Bölüm tablosu GUID mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2014
E Emre KESLER Megapat Katılım 16 Mayıs 2014 Mesajlar 138 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #19 parrhesia dedi: Usb'ye Mini Tool Partition programı ile bakar mısın? Bölüm tablosu GUID mi? Genişletmek için tıkla... H diski. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2014
parrhesia dedi: Usb'ye Mini Tool Partition programı ile bakar mısın? Bölüm tablosu GUID mi? Genişletmek için tıkla... H diski.
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2014 #20 MBR olarak biçimlendirir misin Usb'yi?