Mavericks Msi GE70 Wireless ve Ethernet Tanıtma

Tesekkur ederim cevabın için. Ethernet: Killer E2200 ve Wriless : Realtek RTL8723ae

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkur ederim. Biraz araştırdım ama bir sonuç alamadım olmazsa harici kart alayım.

Vatana ve Teknosa ya bakacam varsa hemen alacam. Bir şey daha sorayım hd4600 u nasıl tanıtırım rehberdeki gibi id no'yu girdim ama hala 7mb görünüyor.

O dediğim WiFi adaptör vatanbilgisayar.com sitesinde var. Ekran kartınızın 10.9.3 güncellemesini kurunca çalışması gerek. Eğer 10.9.3 OS X kurulumu yaptıysanız, intel sürücüleri silmediğinizden emin olun. HD 4600 kullanan arkadaşlarımın %99'u 10.9.3 sürümüne geçince otomatik çalıştırabildiler, bir işlem yapmadan.

Not: Chameleon ile tanıttılar.

Hocam Vatanda o ürün yoktu bende zyxel NWD2105 modelini aldım ve kullanmaya başladım bu yazımıda mac ten yazıyorum.Tek sorun hd4600 hala tanımyor kextleri kontrol ettiğimde ApplIntelHd4000Graphıcs ile beraber 3 adet daha var ama hala 4mb görünüyor başka bir tavsiyen varmı.Teşekkür ederim..

Pardon alttaki notu yeni gördüm Chameleon kurarsam cloverboota bir şey olur mu, boot ayarları değişir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…