Öncelikle cevabınızdan ötürü teşekkür ederim. Hayran olduğum Recep Bey'in cevap cevaplaması ayrıca mutlu etti.
Recep Bey, PC Amd işlemci, Dolayısıyla, Clover'li kurulumlarda hep sıkıntılar yaşadım. Ki, araştırdığım kadarıyla Chamelon Amd pcler ile uyumluymuş, Niresh Maverick kurulumunda Clover'i bir türlü yapılandıramıyor, Aktif edemiyordum. Boot ve Masaüstüne ulaşma sıkıntıları yaşıyordum. Usb belleğe clover yazdırmayı bilmiyorum fakat google'dan ararım. Fakat şu iki konuyu belirteyim, ekran kartım Eğer donanımsal ivmeyi aktif edebilirsek Macos'u çalıştırmaya hayli yetecek güçte bir karttır. Bu Ekran kartımı, Nvstartup kext'ine elle İD girmeden önce, Chipsetin ismi bile yoktu gösterdiğim resimlerde. elle İD girdikten sonra, Ankartımın Marka ve Chipsetini bile gösterdi, Dolayısıyla illaki bir yolu vardır diye inanıyorum. İkinci konuya gelirsek, Şu anda bir Usb flash disk bile alabilecek Param yok. Zaten olsa ya gider Ekran kartı satın alır, veya Laptop satın alırdım.
Recep Bey, Önerdiğiniz Clover yöntemi, PC'de Kurulu olan Chamelonu silecekse Bootloaderler konusunda sıkıntı yaşayacaksam, Başka yöntemler konusunda biraz kafa yorup cevap yazarsanız sevinirim. Çünkü ne zaman Clover kurmaya çalıştıysam Macos'u komple çökerttim. Herkesin önerilerini bekliyorum. Bunun mutlaka bir çözümü olmalı, umudum var. Ekran kartı Marka model, Chipsetinin bile ismini bulan Macos, Ekran kartınıda tanıyacaktır, fakat nasıl?
İngilizcesi olan Dostlar yardım edebilirmi? Bu iki Linkte Ekran kartımı aktif etmeye dair İpuçlar varmı? Benim ingilizcem bu kadarını çözmeye yetmiyor.
NVIDIA GeForce 7025/nForce 630a - Need a little help here. - nVidia - InsanelyMac Forum
tonymacx86.blogspot.com.tr: tonymacx86 Blog: Enable Full Graphics Card Acceleration: ATI and nVidia