Mavericks'e Yosemite Güncellemesi Yapmak

leventadiguzel

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
SANATÇI
Sonunda zor da olsa artık mac kullanıyorum bunun için burada ki yöneticiler başta olmak üzere herkese sonsuz teşekkür ederim. (final cut windowsta çalışmış olsa elimi sürmezdim ya neyse)

App Store bana önce 10.9.5 sonra da yosemite güncellemesini gösterdi ben bunları yapsam sistem problemi yaşar mıyım? Yoksa artık orjinal bir mac bilgisayarım var ve istediğimi yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum Yosemite güncelleme değil yeni bir işletim sistemi. Bahsettiğin şey Windows 7 kullanırken Windows 8 güncellemeye benzer. Olmaz yani. Tekrar kurulum yapacaksın.

Dostum Yosemite güncelleme değil yeni bir işletim sistemi. Bahsettiğin şey Windows 7 kullanırken Windows 8 güncellemeye benzer. Olmaz yani. Tekrar kurulum yapacaksın.
Mavericks kurulum şekli Efi ise yükseltme yapabilirsiniz. Ancak her sistemde olduğu gibi bu tür yükseltmeler bazen sorun olabilir ya da hiç sorun yaşamazsınız. Nihayetinde orjinal makinelerde bile sorun olabiliyor. Hele ki Hacintosh sorunlarından bazıları normal makinelerde de var.

Güncelleme dosyası indi 5 gb kadar diski seçip kuruluma geçiyorum restart dan sonra herhangi bir kurulum başlamıyor direk masaüstü geliyor?

Clover kullanırsanız kurulum olur. Mavericks sistem açıkken Ugulamalar klasöründeki Install Yosemite uygulaması çalıştırılır kurulum beklenir sistem kuruluma devam etmek için restart ister. Boot menüsünde Install Yosemite diye bir seçenek olması gerek oradan kuruluma geçilir.
Şahsen denenmiştir. Donanımım uygun olduğundan hiç bir sorun yaşamadım...

Install dosyasını çalıştırdım fakat kurulacak olan sistem sürücüsünü görmedi. Niresh kurmuştum mavericks i.. Clover ile kurma şansım var mı?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı