Mavericks'te VoodooHDA v2.8.4 Ses Gelmeme Sorunu

onurkaraoglan

Hectopat
Katılım
5 Kasım 2013
Mesajlar
2
Merhaba arkadaşlar.
Sony SVE1512Y1ESI model bir notebooka sahibim. Fakat Hackintosh kurulumundan önce hata yapıp donanımı AIDA64 ile detaylı bir şekilde incelemedim. Bu nedenle ses kartı için VoodooHDA v2.8.4 kext'ini yükledim. Açılışta kısa süreli patlama gelmesine ve sistemin görmesine rağmen ses gelmiyor. Bunun için ne yapabilirim?


ugphp.jpg
 
screenshot20100921at259.png


Uygulamalar içerisindeki VoodooHDA Preference Pane Settings'i açın ve Input Gain'i bir kontrol edin. Bende de aynı problem vardı ve bu şekilde problemimi çözdüm.
 
Cevaplarınız için teşekkür ederim. VoodooHDA 2.8.4 sürümünden midir bilmiyorum ama VoodooHDA Preference Pane Settings'e, Uygulamalar içerisinde değil de direk Sistem Tercihleri'nde erişebildim. Input Gain'in değerini değiştirmemle birlikte ses gelmeye başladı.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı