Çözüldü Mavi ekran 0x0000008e

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Phantomy

Megapat
Daha fazla  
Dün güzelce çalışan PC bugün çalışmaz oldu. PC özellikleri çok iyi değil 2009 yılında piyasaya çıkmış bir hp hazir PC.
2.3 ghz 4 çekirdekli q8200 işlemci 2x4 800 MHz sanırım ddr2 RAM atı radeon hd 4650 128 bit (dediğine gore) 1g ddr2 rame sahip. Son 2 gundur kartın GPU hızını 600'den 712'ye RAM hızını 500'den 550'ye cikarmistim. GPU bostayken düşüyordu mhz ama Ramler hep 550 neyse, 2 günde toplam 3 saat falan csgo en düşük ayarlarda oynadım.

70-80 derece sıcaklıkla dün gece sorun yoktu bugün açtığında mavi ekran verdi, 0x0000008e hatasını verdi hemen ekran kartını soktum çalıştı şimdi benim yeni ekran kartı almaya imkânım yok, olsa bile bu sisteme almam yeni sistem alırken toptan alirim. Nasıl cozebilirim? Overclocku MSI afterburnerla yaptım kendi uygulaması kullanışsız geldi ve başlangıçta uygulanmıyor. Overclocku değerleri afterburnerla tekrar ayarlamak gerekiyor.
Ekde fotolari mevcut cidden küçük bir soğutması var.

rsz_vvyngv.jpg

rsz_vvynzr.jpg

Minidump dosyası:
Minidump-Phantomy.rar

@Murat5038

Çözüm
Cevabınız için sağ olun. Geçenlerde bir sürücü yüklemiştim, sorun ondaymış. Sistemi sürücüyü yüklemeden önceye geri yükleyince düzeldi.
Cevabınız için sağ olun. Geçenlerde bir sürücü yüklemiştim, sorun ondaymış. Sistemi sürücüyü yüklemeden önceye geri yükleyince düzeldi.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı