Çözüldü Mavi ekran analizi "ACPI.sys"

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Alperen37

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba son 4 gündür League of Legends oyunu kapatmaya çalıştığımda veya oyundayken bilgisayarım mavi ekran alıyor. Bilgisayarımda ısınma sorunu da yok.
Minidump dosyalarına sizin YouTube videonuz ile bir göz gezdirdim sorunun bütün minidump kayıtlarında "ACPI.sys" olduğunu gördüm bu ne anlama geliyor? Şu an bunu düzeltmek için ne yapmalıyım?

İşlemci: Intel(r) Core(tm) i5-8250u CPU @ 1.60GHz (8 CPUs), ~1.8GHz.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce 940MX.
RAM: 8192MB
DirectX version: DirectX 12.

Çözüm
Dediklerinizi deneyip geri dönüşte bulunacağım.
Sorunu ekran kartını güncelleyerek çözdüm herhangi bir Volt ve OC ile ilgili işlem yapmadım. BIOS'u nasıl güncelemem gerektiğini bilmediğim için uğraşmadım.
Ekran kartı ve güç kaynaklı.

Volt ve OC ile lgili bir işlem yaptysanız eski hale getirin. Üreticinizden güncel BIOS sorgulayın.
DDU rehberini uygulayıp güncel GPU sürücülerinizi yükleyin.
Güç ayarlarından dengeli veya performans profilini seçip profil ayarlarını varsayılana çekin.

Dediklerinizi deneyip geri dönüşte bulunacağım.
Sorunu ekran kartını güncelleyerek çözdüm herhangi bir Volt ve OC ile ilgili işlem yapmadım. BIOS'u nasıl güncelemem gerektiğini bilmediğim için uğraşmadım.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı