SX Stratocaster vs Donner

Deniz Ama Deniz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yarın bu iki gitarda birini alacağım almak istediğim bilindik olan SX markasiydi sonradan donner diye bir gitar gördüm amfi ile ucuz olduğu için dikkatimi çekti ama daha önce bu markayı pek duymadım hangisini almam daha mantıklı.

Merhaba yarın bu iki gitarda birini alacağım almak istediğim bilindik olan SX markasiydi sonradan donner diye bir gitar gördüm amfi ile ucuz olduğu için dikkatimi çekti ama daha önce bu markayı pek duymadım hangisini almam daha mantıklı.

SX marka olan açılmazsa https://shbd.io/s/JUPFg7sO

Son düzenleyen: Moderatör:
SX i aldim hocam.
Hocam merhaba, neredeyse 1 sene olmuş siz gitarı alalı ondan dolayı size bazı sorularım var :) bende sx stratocaster almak istiyorum başta 2. El mantıklı geliyordu ama hiç gitar tecrübem olmadığı için mecburen 0 almalıyım. Bu konuda bir tavsiyeniz varmı birde gitardan ne kadar memnunsunuz, tavsiye ediyormusunuz ve önereceğiniz birşey varmı. benim için deneyiminiz çok önemli açıkçası. Şimdiden teşekkürler

Hocam merhaba, neredeyse 1 sene olmuş siz gitarı alalı ondan dolayı size bazı sorularım var :) bende SX stratocaster almak istiyorum başta 2. el mantıklı geliyordu ama hiç gitar tecrübem olmadığı için mecburen 0 almalıyım. Bu konuda bir tavsiyeniz var mı bir de gitardan ne kadar memnunsunuz, tavsiye ediyor musunuz ve önereceğiniz bir şey var mı? Benim için deneyiminiz çok önemli açıkçası. Şimdiden teşekkürler.

Dayı kısaca alma telleri hemen ölüyor ses kalitesi boş amfi olmazsa sıkıntı.

Kral tel kalitesi dediğim gitarın sap kısmı kronik teller gevşeme yapıyor durmadan.
Akoru ayarlıyamıyosun.

"Akord"
Her gitar çaldıkça akord kaçırır / bozulur / gevşer. Bunun kalite ile ilgisi yoktur. Doğal bir şeydir. Piyanolar bile kaçırır. Kronik diye bir şey yok.

İki saniye ara verir, tekrar akordlarsınız.
Yeni tel takmışsanız, burgulara olması gerekenden fazla tel sarmışsanız yahut doğru şekilde sarmadıysanız, tremolo kolunu fazlaca kullanıyorsanız, çok bend yapıyorsanız, pena yerine parmak ile çalıyorsanız; akord bozulması daha fazla olur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı