Mavi Ekran BC code 50 Hatası

ahmet277

Hectopat
Daha fazla  
Mavi ekran hatasına bir çözüm bulun lütfen. 1 aydır araştırıyorum önüme gelen tüm çareleri denedim ama hala düzelmedi. Son 3 gündür hata vermiyordu az önce yine basladı. Lütfen yardım edin, bıktım usandım. Kırıcam bilgisayarı en sonunda.

090115-22464-01.rar Bu hatanın kaynaklandığı Minidump dosyası lütfen bana yardım edin. Recep Baltaş yardımını bekliyorum.

Hiç mi yardım edecek kimse yok Allah'ın adını verdim bakın yardım edin lütfen Recep abi lütfen ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Yazılım ve donanım bilgilerinizi belirtmemişsiniz. Daha net cevaplar alabilmeniz için bu bilgileri paylaşır ve denediğiniz yöntemleri yazarsanız daha sağlıklı olacaktır.

Ekran kartı sürücünüzü işletim sisteminize uyumlu olarak güncelleyin tekrar kontrol edin.
Sürücü güncelleme esnasında eski sürücünüzü kaldırın ve temiz sürücü kurulumu yapın.

Hatayı özel bir zamanda alıyorsanız bunuda belirtin. Örneğin: CS:GO oynarken mavi ekran hatası alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…