Mavi ekran görüntüsü nasıl alınır?

Orkun_Gamer1993

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bilgisayarım:
Asus Republic of Gamers GL553VD Notebook
Windows 10 Home Single Language Türkçe
Intel Core i7-7700HQ 4 CPU'S 2.8 GHz
16 GB
Intel HD Graphics Family 630 128 MB
Nvidia Geforce GTX 1050 4 GB.
Meslek
Pazarlama Perakende Sigortacılık Dalı
İyi günler, size bir şey soracağım. Mavi ekran görüntüsü nasıl alınır yani hangi tuş ve tuşlarla alınır?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler, size bir şey soracağım. Mavi ekran görüntüsü nasıl alınır yani hangi tuş ve tuşlarla alınır?

Mavi ekran meydana geldiğinde ekran görüntüsü alamazsınız ancak Elgato'nun yayın kartları gibi kartlara sahipseniz monitördeki görüntüyü direkt yakalayabildiğiniz için mavi ekranı da kaydedebilirsiniz. Yine de mavi ekran hakkında detaylı bilgiyi bu ekran sağlamaz, bu durumda Sosyal'de Minidump dosyanızı Mavi Ekran Hata Analizi kategorisinde açacağınız konunuzda paylaşmanız gerekir. Onun için de gerekli rehber aşağıda yer almakta:

Mavi ekran meydana geldiğinde ekran görüntüsü alamazsınız ancak Elgato'nun yayın kartları gibi kartlara sahipseniz monitördeki görüntüyü direkt yakalayabildiğiniz için mavi ekranı da kaydedebilirsiniz. Yine de mavi ekran hakkında detaylı bilgiyi bu ekran sağlamaz, bu durumda Sosyal'de minidump dosyanızı mavi ekran hata analizi kategorisinde açacağınız konunuzda paylaşmanız gerekir. Onun için de gerekli rehber aşağıda yer almakta:

Benim bilgisayarım Gaming notebook türevi bilgisayar o durumda mavi ekran görüntüsü alınabilir mi galiba alınamaz maalesef tahmin ediyorum bilmiyorum ama.

Benim bilgisayarım Gaming notebook türevi bilgisayar. O durumda mavi ekran görüntüsü alınabilir mi? Galiba alınamaz maalesef tahmin ediyorum bilmiyorum ama.

Öncelikle mavi ekranın görüntüsünü neden almak istediğinizi açıklarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Spesifik olarak bir görüntü gerekiyorsa sanal makineye Windows kurup Not My Fault ile mavi ekranı zorla verdirip onun ekran alıntısını alabilirsiniz. Ya da internette mavi ekran hatasını görsel olarak oluşturan araçlar yer almakta, onları da kullanabilirsiniz.

Sisteminiz mavi ekran veriyorsa önceki mesajımı tekrar okumanızı öneririm. Son 2 cümlemde bu mavi ekran görüntüsünün yaşanan sıkıntı hakkında detaylı bilgi sağlamadığını ve bunun için minidump gerektiğini anlatmıştım.

Öncelikle mavi ekranın görüntüsünü neden almak istediğinizi açıklarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Spesifik olarak bir görüntü gerekiyorsa sanal makineye Windows kurup not my fault ile mavi ekranı zorla verdirip onun ekran alıntısını alabilirsiniz. Ya da internette mavi ekran hatasını görsel olarak oluşturan araçlar yer almakta, onları da kullanabilirsiniz.

Sisteminiz mavi ekran veriyorsa önceki mesajımı tekrar okumanızı öneririm. Son 2 cümlemde bu mavi ekran görüntüsünün yaşanan sıkıntı hakkında detaylı bilgi sağlamadığını ve bunun için minidump gerektiğini anlatmıştım.

Ben size aslında tamtamına bilgi vermek için ekran görüntüleride mecbur olsun düşündüm ama lazım değil buraya diyorsanız sadece minidump dosyalarını paylaşmaya çalışırım dediğinizi anladım pek ben mavi ekran verdiği sırada minidump dosyalarını sizinle paylaşırım şu anda Allah'tan mavi ekran vermiyor rahat ama belli değil tabii.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı