M mortyy Femtopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Kasım 2020 #1 Sistem kurulduğundan beri çeşitli mavi ekran hataları alıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim Aldığım hata kodları: Memory Managemet Kernal data_inpage error Kernel auto boost Invalid lock reelese Driven overran stack buffer Multiple ırp complete requests ırql not less or equal Minidump ekliyorum. dmp - Google Drive drive.google.com
Sistem kurulduğundan beri çeşitli mavi ekran hataları alıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim Aldığım hata kodları: Memory Managemet Kernal data_inpage error Kernel auto boost Invalid lock reelese Driven overran stack buffer Multiple ırp complete requests ırql not less or equal Minidump ekliyorum. dmp - Google Drive drive.google.com
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 26 Kasım 2020 #2 Dosyayı erişime açar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS M mortyy Femtopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Kasım 2020 #3 PanzerTR dedi: Dosyayı erişime açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Pardon açmayı unutmuşum Şu an açık dmp - Google Drive drive.google.com Artı 0 Eksi
PanzerTR dedi: Dosyayı erişime açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Pardon açmayı unutmuşum Şu an açık dmp - Google Drive drive.google.com