Mavi ekran hataları

İşletim sistemi
Windows 10

katliamking

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Pentium III 1.00 GHz, GIGABYTE GA-6VTXD, Voodoo 4 4500, 133Mhz 512MB RAM
Önceden olmuyordu, yeni yeni olmaya başladı. Genellikle oyundayken oluyor bazen de oyun dışı oluyor. Bir keresinde bilgisayarı başlattıktan sonra masaüstüne geldiğim zaman bilgisayar kitlendi ve harddisk ışığı yanıp duruyordu. Mouse vs. hiçbir şey hareket etmiyordu sorunun ne olduğunu söylerseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Umarım doğru dosyaları atmışımdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Memtest86 testi yap. Sounçları paylaşırsın.
Memtest86 ile RAM Testi - YouTube

Memtest86 USB'den Çalışan RAM Test Programı | Technopat Sosyal

"sfc /scannow" rehberini uygula.
SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? | Technopat Sosyal

HDD'yi HD Tune ile "error scan" testi yap. HD Tune healt sekmesi paylaş. HDD Sentinel sağlık derecelerine bakın.

Ekran kartı sürücün güncelliğini kontrol eder misin?

H81 ECS anakart kullanıyorsun galiba. BIOS sürümün 4.5.6 diye geçiyor. BIOS sürümün güncel değilse güncelleyin.

Easy Anti-Cheat kaldırın. Mavi ekran sorunun bitince tekrar yükleyebilirsin.

Aslında tam olarak sorunu göremedim.

Tekrar mavi ekran alırsan minidump dosyanı paylaşırsın.

Tamam dediklerinizi uygulayacağım teşekkürler evet ECS anakart kullanıyorum son sürüm afuwin64 ile yapılıyor. Ekran kartım R7 240 2 GB Son sürüm değil 20.9.1 sürümü. afuwin64 ile bios u güncellemelimiyim bir zararı olurmu?

AFUWIN gerçekten nedir bilmiyorum aslında. Üstte bıraktığım makalade açıklamış biraz. Zararı olur mu bilmiyorum.

Tamamdır tekrardan teşekkürler .
Böyle bir hata çıktı bu neyin hatası bu işlemci ile mi alakalı?

Dosya Ekleri

• IMG_20201226_143220.jpg
    IMG_20201226_143220.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Maalesef ki bellekte sıkıntı olduğu görülmekte. Birden çok bellek varsa hepsini tek tek test edin, hatalı olanı kullanmayın. Tek bir tane varsa yeni bellek almanızı öneririm.
Test tamamlanınca hatalar arttı mı?
Hayır sadece 1 tane doğru tarattıysam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı