Tujigg Decapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #1 Merhaba @Murat5038 ben de mavi ekran hatası alıyorum. Yardımcı olur musun? Minidump - Google Drive
KS KS Tujigg Decapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #11 Dediklerinin hepsini yaptım sadece iocbios2.sys bu kalkmadı. C:\Program Files (x86)\Intel\Intel(R) Extreme Tuning Utility\Drivers\IocDriver\64bit Hyper V zaten kapalı. D ve E harici harddiske ait. Onları düzeltmiştim. Dosya Ekleri ss.png 9,9 KB · Görüntüleme: 30 Artı 0 Eksi
Dediklerinin hepsini yaptım sadece iocbios2.sys bu kalkmadı. C:\Program Files (x86)\Intel\Intel(R) Extreme Tuning Utility\Drivers\IocDriver\64bit Hyper V zaten kapalı. D ve E harici harddiske ait. Onları düzeltmiştim.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 29 Mayıs 2021 #12 Tujigg dedi: Dediklerinin hepsini yaptım sadece iocbios2.sys bu kalkmadı. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda deneyin. Artı 0 Eksi
Tujigg dedi: Dediklerinin hepsini yaptım sadece iocbios2.sys bu kalkmadı. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda deneyin.
KS KS Tujigg Decapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #13 Aynen öyle yaptım zaten. Şuan tüm dediklerini yapmış oldum. Artık bekleyip göreceğim. Merhaba @Murat5038 Az önce yine mavi ekran hatası aldım. Minidump dosyasını paylaşıyorum. Tüm dediklerini yapmış olmama rağmen acaba bu sefer neden verdi anlamadım. Mini - Google Drive drive.google.com Tekrardan Merhaba @Murat5038 Tüm dediklerini yapmama rağmen hala mavi ekran hataları devam etmekte. Yine Minidump hatalarını paylaşıyorum. Bakma şansın olur mu? mini - Google Drive drive.google.com Son düzenleme: 3 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
Aynen öyle yaptım zaten. Şuan tüm dediklerini yapmış oldum. Artık bekleyip göreceğim. Merhaba @Murat5038 Az önce yine mavi ekran hatası aldım. Minidump dosyasını paylaşıyorum. Tüm dediklerini yapmış olmama rağmen acaba bu sefer neden verdi anlamadım. Mini - Google Drive drive.google.com Tekrardan Merhaba @Murat5038 Tüm dediklerini yapmama rağmen hala mavi ekran hataları devam etmekte. Yine Minidump hatalarını paylaşıyorum. Bakma şansın olur mu? mini - Google Drive drive.google.com