Tuğberk Biberoğlu Kilopat Katılım 10 Haziran 2017 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #1 Yeni aldığım sistemde çok fazla mavi ekran hatası alıyorum. Birkaç çözüm denedim fakat hiçbiri işe yaramadı. Sorunu bulmama yardımcı olabilir misiniz?
Yeni aldığım sistemde çok fazla mavi ekran hatası alıyorum. Birkaç çözüm denedim fakat hiçbiri işe yaramadı. Sorunu bulmama yardımcı olabilir misiniz?
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 6 Haziran 2021 #2 Minidump Dosyalarını Paylaşın Artı 0 Eksi
KS KS Tuğberk Biberoğlu Kilopat Katılım 10 Haziran 2017 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #3 Çok saçma olacak farkındayım ama dosyaları sıkıştıramıyorum yaklaşık on dakikadır.DMP dosyası olduğu için sıkıştırmama izin vermiyor Drive'a klasör olarak yükleyemiyorum şu an. 261538 dedi: Minidump Dosyalarını Paylaşın Genişletmek için tıkla... mavi ekran.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Son düzenleme: 7 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Çok saçma olacak farkındayım ama dosyaları sıkıştıramıyorum yaklaşık on dakikadır.DMP dosyası olduğu için sıkıştırmama izin vermiyor Drive'a klasör olarak yükleyemiyorum şu an. 261538 dedi: Minidump Dosyalarını Paylaşın Genişletmek için tıkla... mavi ekran.rar Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr