Mavi ekran hataları

Öncelikle Technopat'a hoşgeldiniz.

MEMORY_MANAGEMENT hatası almışsınız.
2 tane de CRITICAL_PROCESS_DIED gözüme çarptı.

Bellek ile ilgili işlemler olurken hatalar alınmış.

RAM belleklere test yapılmasında fayda var.
BIOS üzerinden XMP kapatarak, yoksa da RAM belleğe yapılan OC işlemlerini kaldırarak MemTest86 çalıştırın.

Gigabyte USB Charger yazılımını kaldırın.

Sistemde F4-3000C16-8GVRB parti numaralı CL16 GSkill Ripjaws var sanırım.
Doğru mudur?

Teyit için soruyorum bunları bu arada.

RAM'lar doğrudur reis söyledin hatarladan ve dump soyasında olmayan bir sürü hata aldım
Ama nedense minidump soyaları oluşmadı
Öncelikle Technopat'a hoşgeldiniz.

MEMORY_MANAGEMENT hatası almışsınız.
2 tane de CRITICAL_PROCESS_DIED gözüme çarptı.

Bellek ile ilgili işlemler olurken hatalar alınmış.

RAM belleklere test yapılmasında fayda var.
BIOS üzerinden XMP kapatarak, yoksa da RAM belleğe yapılan OC işlemlerini kaldırarak MemTest86 çalıştırın.

Gigabyte USB Charger yazılımını kaldırın.

Sistemde F4-3000C16-8GVRB parti numaralı CL16 GSkill Ripjaws var sanırım.
Doğru mudur?

Teyit için soruyorum bunları bu arada.
RAM'lar doğrudur reis söyledin hatarladan ve dump soyasında olmayan bir sürü hata aldım
Ama nedense minidump soyaları oluşmadı
ve ben bayadır bios güncellemiyorum korkuyorum bir kere güncellerken bilgiayarım kapandı o yüzden bozuldu servise göndermek zounda kaldım o yüzden tırsıyorum biraz
Bu mavi ekran hataları artıncada iyice yapmaya korkar oldum yükleme yaparken hata alırsam diye

Oluşmamasının temelde en büyük sebebi eğer Minidump oluşturma ayarı açıksa RAM arızasıdır.
Bu dosyalar RAM bellekte oluşturulur, RAM bellekte ya da depolama biriminde bir arıza varsa zaten dosyanın oluşmasını beklemek hayalcilik olur.

Testi gerçekleştirin, bana geri dönüş yaparsınız.

Ama testi dediğim gibi yapmanız lazım.

Windowsun kendi ram testini yapdım ve yarısndayken donanım sorunlarıyla karşılaşıldı dedi ne yapmam lazım
Oluşmamasının temelde en büyük sebebi eğer Minidump oluşturma ayarı açıksa RAM arızasıdır.
Bu dosyalar RAM bellekte oluşturulur, RAM bellekte ya da depolama biriminde bir arıza varsa zaten dosyanın oluşmasını beklemek hayalcilik olur.

Testi gerçekleştirin, bana geri dönüş yaparsınız.

Ama testi dediğim gibi yapmanız lazım.
Windoesun kendi ram testi i yapdım ve donanımsal hatayla karşılaşıldı dedi ne yapmam lazım

Özür dilerm sizn dediğinizi yapmaya çakışdım ama sürekli mavi ekran adlığım için zar zor zaten windows testini yapabildim
Başka bilgisayrımda olmadığı için flasha memtest yazamadım

(Kendim bir rami çıkardım ve diğer ramle sorunsuz çalışabildim)
Size MemTest86 çalıştırın demiştim. Niye denilenleri dışında hareket ediyorsunuz?

Windows testine pek güvenmemek lazım aslında.
MemTest86 çalıştırın öyle bir karar verelim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı