Mavi Ekran Hatası Aldım

  • Konuyu başlatan Bekir Öztürk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1B
AMD ekran kartı kullanmıyorum. Uygulamasını kaldırmıştım. Mavi ekrandan sonra bilgisayarı açtım Sosyal'de konu açtım ve bilgisayar mavi ekran vermeden dondu. Ekran siyah oldu. Bende güç tuşunu 5 saniye kadar basılı tuttum ve kapattım. Daha sonra bilgisayarı açmaya çalıştığımda BIOS'a bile girmedi. Dün de benzer bir durum olmuştu. BIOS pilini çıkartıp açmayı denedim ama bugün işe yaramadı.
 
AMD Ekran Kartı kullanmıyorum derken? Bu dumplar size ait değil mi? Size ait ise AMD ekran kartına sahipsiniz.
Bilgisayar hiç bir şekilde açılmıyor ise servise göndermenizi öneriyorum. Açılıyor ise temiz bir Windows 8.1 kurun.
 
Garantisi olmadığı için servise gönderemiyorum. Telefondan girdiğim için yanlış yazabilirim. Yüklediğim dosyalarda eski ekran kartımdan dolayı oluşmuş hata olabilir. Şu an bilgisayarımda MSI GTX 760 mevcut. Güç tuşuna bastığımda monitörde video sinyali yok iletisini alıyorum. Fanlar bir sure sonra duruyor. Güç tuşunfaki led sönüyor ve cihaz kapanıyor. Mudahelede bulunmazsam aynı işlem sürekli devam ediyor. BIOS pilini çıkartıp 45 dakika kadar bekledim. Taktığımda ise aynı işlem devam ediyor. BIOS pilinde sorun olabilir mi? BIOS pili takılı değilken açmaya çalıştığımda ve görüntüyü İntel marka işlwmcimdwn almaya çalıştığımda aynı şekilde açılmıyor.
 
Cmos reset yapın, ekran kartını çıkarın O/B olarak bağlayıp bıos'a direk giirpd default yapın. Sisteme girmeden güvenli moda girebiliyorsanız girin. Giremiyorsan format atın ve memtest yapın. Memtest sağlam çıkarsa ekran kartını takıp eski İntel sürüyü de kaldırın. Sonra harici ekran kartı srünü kurup kullanmaya devam edebilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı