Çözüldü Mavi ekran hatası çözümü nasıl olmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ardaarmis

Centipat
Daha fazla  
RAM
izoly 8gb 2 tane
SSD veya HDD modeli
ssd: simple 112gb hdd: wdc 466 gb
Ekran kartı
evga sc gaming 1070 ti
Anakart
esonic
İşlemci
i5-3470
Mavi ekran yedim minidump dosyası:minidump klasörü - Google Drive
Bu arada daha dün düzelttik mavi ekranı, tekrar mavi ekran verdi. Yardımcı olması için @claus etiketledim seni. Yardımcı olur musun bana?

Çözüm
Memtesti yap bir an önce.
Ayrıca link sağlam iniyor. İndikten sonra Winrar ile bir klasöre çıkart. Aygıt yöneticisine gir. Wifi olan aygıtı seç. Sürücü güncelleştir kısmını seç ve az önce klasöre çıkarttığın klasörü göstererek yükle.
Driveidentifier sonuçları: NA Drivers
Bir de MemTest86'yı nasıl yapacağımı bilmiyorum ve usbımde yok yapmak istemiyorum bilmediğim için yani onu yapmnadan yapabileceğim bir şey varsa yapayım bu arada da dün DDU ile sürücüleri kaldırıp indirdim bunu da söyleyeyim dedim @claus cevabını bekliyorum.

Düzenleme: 1 kere daha mavi ekran aldım minidump dosyası şu şekilde: minidump dosya - Google Drive
Dediğim gibi MemTest86'yı yapmayı bilmiyorum USB'de yok ne yapabilirim yardımcı olur musunuz @claus bekliyorum.

Son düzenleme:
1.sini indirmiyor yani indirme şeyi gelmiyor yeni bir link veya indirme linki atar mısın?
Memtestide USB edindiğim zaman yapacağım bir de nasıl yapacağım Memtest'i @claus bekliyorum cevabını.
2. sini indirdim

Harici olarak neler takılı bu sisteme ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Harici olarak neler takılı bu sisteme?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığınız linki eski çözümde de atmıştınız nasıl indireceğimi bilmiyorum bakalım biraz bekleyelim tekrar hata alırsam yaparız bir şeyler. Mavi ekran alırsam bildireceğim.

Düzenleme: Mavi ekran yedim yine minidump dosyası: minidump dökümü (1) - Google Drive
MemTest86'yı şu an yapamayacağım onun dışında ne yapabilirim üssteki mesajımda dediğim gibi cevabını bekliyorum. @claus

Bir de @claus harici olarak neler takılı dediğin kasanın içindekinler dışında üstüne taktığım Wi-Fi adaptoru var interneti oradan çekiyorum bekliyorum seni @claus

Son düzenleme:
Memtesti yap bir an önce.
Ayrıca link sağlam iniyor. İndikten sonra Winrar ile bir klasöre çıkart. Aygıt yöneticisine gir. Wifi olan aygıtı seç. Sürücü güncelleştir kısmını seç ve az önce klasöre çıkarttığın klasörü göstererek yükle.

Çözüm
Yine mavi ekran aldım şöyle:minidump dosyası (1) - Google Drive dediğiniz işlemi uygulayıp geri döneceğim. Olabilecek en yakın zamanda da Memtest'i yapacağım.

Düzenleme: Wi-Fi olan aygıt dediğiniz ne anlamadım eğer Wireless lan Card ise yani interneti kullanmak için taktığım adaptör ise güncelleştir dedim ve interneti kullanamıyordum o yüzden geri aldım nasıl yapacağımı tam bir şekilde söyler misin dediğim gibi hangisi anlamadım adaptörmü yoksa başka bir şey mi bekliyorum cevabını.

Yine mavi ekran aldım şöyle:minidump dosyası (1) - Google Drive dediğiniz işlemi uygulayıp geri döneceğim. Olabilecek en yakın zamanda da Memtest'i yapacağım.

Düzenleme: Wi-Fi olan aygıt dediğiniz ne anlamadım eğer Wireless lan Card ise yani interneti kullanmak için taktığım adaptör ise güncelleştir dedim ve interneti kullanamıyordum o yüzden geri aldım nasıl yapacağımı tam bir şekilde söyler misin dediğim gibi hangisi anlamadım adaptörmü yoksa başka bir şey mi bekliyorum cevabını.
@claus

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı