Çözüldü Mavi ekran hatası çözümü nasıl olmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ardaarmis

Centipat
Daha fazla  
RAM
izoly 8gb 2 tane
SSD veya HDD modeli
ssd: simple 112gb hdd: wdc 466 gb
Ekran kartı
evga sc gaming 1070 ti
Anakart
esonic
İşlemci
i5-3470
Mavi ekran yedim minidump dosyası:minidump klasörü - Google Drive
Bu arada daha dün düzelttik mavi ekranı, tekrar mavi ekran verdi. Yardımcı olması için @claus etiketledim seni. Yardımcı olur musun bana?

Çözüm
Memtesti yap bir an önce.
Ayrıca link sağlam iniyor. İndikten sonra Winrar ile bir klasöre çıkart. Aygıt yöneticisine gir. Wifi olan aygıtı seç. Sürücü güncelleştir kısmını seç ve az önce klasöre çıkarttığın klasörü göstererek yükle.
Sanırım anlamıyorsunuz güncelleştirme yaptıktan sonra yani her şeyi yaptıktan sonra internetlerim gözükmüyor yani Wi-Fi'yi çekemiyorum. Evrensel seri yolu diye bir ek daha aygıt geliyor o aygıt varken benim kendi lan kartım dahili olanı atıyor çıkartıyor aygıttan ve Wi-Fi çekemiyorum bundan bahsediyorum bir şekilde açıklar mısınız?

Hangi işlemler sonrası mavi ekran almama başladın?

Aslında işlemleri çok önceden yaptım yani dediğiniz zamanda yaptım ve o zamanlar mavi ekran alıyordum çözümleri yaptıktan 1 2 gün sonra Windows Update geldi onu yaptım bir de biraz bilgisayarı kullanmadım kısa süre sonrasında full kullanmaya başladım ve mavi ekran almıyorum. Bende anlayamadım mavi ekranı almadığıma.

Vallahi normal mavi ekran almamaya başladım bu aralar eskiden 2 3 günde bir veriyordu şu ara hiç vermemeye başladı.
Tamamdır konuyu işaretliyorum. Tekrar sorun yaşarsan buradayım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı