Mavi Ekran Hatası Hata Kodu : 0x000000ef

furkankaragenc

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Asus N550JK Marka Laptopum var.. Sizin de bildiğiniz gibi Windows 10 çıktı ve ben de yükledim... Yaklaşık 1 aydır mavi ekran hatası alıyorum. Neyse ki format atmak bana zor gelmiyor ama artık bu sorunun çözümünü öğrenmek istiyorum. HD Tune ile HDD taraması yaptım sorun bulmadı. Memtest ile RAM testi yaptım sorun bulmadı. Sizce sorun nerede olabilir? İşletim sisteminden kaynaklanan bir sorun mudur? Yoksa yüklediğim programlardan mı kaynaklanıyor?
Bilgisayarımda bulunan programlar şunlar :
  • adw cleanner
  • ashampoo burning studio 15
  • bandizip
  • ccleaner
  • deamon tools
  • freemake music box-freemake video converter-freemake video downloader-
  • internet download manager
  • IOBıt Uninstaler
  • Malwarebytes Pro
  • Samsung Kies 3
  • LG PC Suite
  • Wİse PC 1 StAid
  • VLC
  • Steam
  • Origin
  • UPlay
  • Microsoft Office 2013
  • USB Security
  • Spotify
  • Yandex Browser
  • Google Chrome
Ve benim sorunun olduğunu düşündüğüm Nvidia GeForce Experience programı...
Ve Asus'la gelen gerekli yazılımlar. Biraz uzun oldu ama bana yardımcı olursanız çok sevineceğim..
Sizin görüşlerinizi bekliyorum... Hata kodu: CRİTİCAL PROCESS DİED

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklımda bir şey var. Sadece bir düşünce kesin diğil. Ama ''Adw Cleanner'' ile kayıt defterinimi bozdunuz ? Benim düşüncem bu. Kayıt defterini bozmuş olabilirsiniz. Aklıma bu geldi nedense ilk baktığımda konuya.

Açıkcası önceden Advanced System Care ve BitDefender Antivirüs programını kullanıyordum. Bu 2 programı 3 gündür kullanmıyorum ve pc'de sorun gözükmüyor. Dediğiniz programları da kaldırdım. Umarım bir sorunum çıkmaz Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…