Giray Han Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 1.121 Çözümler 2 10 Eylül 2023 #1 RAM Hyperx 3200mhz SSD veya HDD modeli kingston kc3000 1tb Ekran kartı asus tuf 4070ti Anakart msı b550 tomahawk İşlemci r5 5600x Merhaba, dün kernel 61 hatası alıyordum Windows'u onardım bu hata geçti fakat bugün hiçbir şey yok iken birden bu hatayı aldım. Minidump dosyası'nı paylaşıyorum destek olabilecek arkadaşlara teşekkürler. minidump.rar drive.google.com
Merhaba, dün kernel 61 hatası alıyordum Windows'u onardım bu hata geçti fakat bugün hiçbir şey yok iken birden bu hatayı aldım. Minidump dosyası'nı paylaşıyorum destek olabilecek arkadaşlara teşekkürler. minidump.rar drive.google.com
KS KS Giray Han Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 1.121 Çözümler 2 10 Eylül 2023 #11 EKD552 dedi: Hocam belleklerle ilgili bir sorun almıyor arkadaş dword yazılarıyla ilgili bir hata alıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bellekleri test ettim 3 saat sürdü testlerimde 0 hata aldım bellekler sağlam. Ayrıca SFC komutlarını da denedim. Artı 0 Eksi
EKD552 dedi: Hocam belleklerle ilgili bir sorun almıyor arkadaş dword yazılarıyla ilgili bir hata alıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bellekleri test ettim 3 saat sürdü testlerimde 0 hata aldım bellekler sağlam. Ayrıca SFC komutlarını da denedim.