C cozz Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 163 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2020 #1 Sistemimde mavi ekran hatası alıyordum ve teker teker denedikten sonra 1 tane RAM belleğimin mavi ekrana sebep olduğunu fark ettim acaba bu bellek tamir edilebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2020
Sistemimde mavi ekran hatası alıyordum ve teker teker denedikten sonra 1 tane RAM belleğimin mavi ekrana sebep olduğunu fark ettim acaba bu bellek tamir edilebilir mi?
stevesm1221 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 3 Çözümler 9 15 Nisan 2020 #2 Nasıl ve neresinin bozulduğuna bağlı. Üstündeki RAM chip'ini değiştirip çalıştıranlar var. Artı 0 Eksi
KS KS C cozz Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 163 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2020 #3 stevesm1221 dedi: Nasıl ve neresinin bozulduğuna bağlı. Üstündeki RAM Chip'ini değiştirip çalıştıranlar var. Genişletmek için tıkla... Neresinin bozuk olduğunu nasıl anlarız taktıgımda çalışıyor RAM'i görüyor PC ama mavi ekran hatası kaçınılmaz oluyor Artı 0 Eksi
stevesm1221 dedi: Nasıl ve neresinin bozulduğuna bağlı. Üstündeki RAM Chip'ini değiştirip çalıştıranlar var. Genişletmek için tıkla... Neresinin bozuk olduğunu nasıl anlarız taktıgımda çalışıyor RAM'i görüyor PC ama mavi ekran hatası kaçınılmaz oluyor
stevesm1221 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 3 Çözümler 9 15 Nisan 2020 #4 @cozz Bilmiyorum ancak kısa devre testi yaparak sorunun hangi chip'ten olduğunu anlayabilirsiniz gibime geliyor. Artı 0 Eksi
@cozz Bilmiyorum ancak kısa devre testi yaparak sorunun hangi chip'ten olduğunu anlayabilirsiniz gibime geliyor.