Mavi ekran hatası

Ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi dener misiniz?

 
Öncelikle bu kadar hızlı destek sağladığınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Dediğiniz işlemleri yapmış bulunuyorum. Şu an ekran kartı sürücüsünü tekrardan güncelliyorum. Herhangi bir anti-virüs programı kullanmıyorum. Aygıt yöneticisine daha önce girmemiştim ve şimdi girdiğimde dikkatimi çekti; dosya ekimde mevcut ve 3 güncellenmemiş dosya gözükmekte. Bu konuda bana yardım sağlayabilirseniz çok müteşekkir olurum.
hata1.png

Ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi dener misiniz?

Ekran kartı sürücülerini de güncelleyip tekrar aygıt yöneticisi görselini atmak istedim. Dosyaların ekran kartıyla bir bağlantısı olmadığını anlıyorum. Herhangi bir fikriniz var ise konuyla alakalı veyahut nasıl güncelleyebileceğime dair program vesaire bir öneriniz varsa beni mutlu eder.
hata2.png
 
Öncelikle bu kadar hızlı destek sağladığınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Dediğiniz işlemleri yapmış bulunuyorum. Şu an ekran kartı sürücüsünü tekrardan güncelliyorum. Herhangi bir anti-virüs programı kullanmıyorum. Aygıt yöneticisine daha önce girmemiştim ve şimdi girdiğimde dikkatimi çekti; dosya ekimde mevcut ve 3 güncellenmemiş dosya gözükmekte. Bu konuda bana yardım sağlayabilirseniz çok müteşekkir olurum. Eki Görüntüle 683023

Ekran kartı sürücülerini de güncelleyip tekrar aygıt yöneticisi görselini atmak istedim. Dosyaların ekran kartıyla bir bağlantısı olmadığını anlıyorum. Herhangi bir fikriniz var ise konuyla alakalı veyahut nasıl güncelleyebileceğime dair program vesaire bir öneriniz varsa beni mutlu eder. Eki Görüntüle 683030
Bunlar chipset sürücüleri. Üstelrine sağ tıklayıp donanım kimliklerinden bulabilirsiniz tam olarak ne olduklarını.
 
Bunlar chipset sürücüleri. Üstelrine sağ tıklayıp donanım kimliklerinden bulabilirsiniz tam olarak ne olduklarını.
Öncelikle yanıtınız için teşekkürler. Amd chipsetlerini yüklememe rağmen hala aynı şekilde mevcut durmaktalar. Driver easy adlı bir uygulama kullandığımda ise chipsetlerimi güncelliyor ve pcı aygıtı ibareleri gidiyor. Fakat önyükleme yaptığım zaman klavye ve faremi kullanamıyorum. Böyle bir şeyle ilk defa karşılaşıyorum. Bu konuda yardımlarınıza açığım.
 

Geri
Yukarı