Mavi ekran hatasi

KeremBulut

Hectopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Discord'da arkadaşımla konuşurken birden mavi ekran yedim ve sebebi nedir merak ettiğimden bu konuyu açıyorum.
DMP dosyam: 101220-8156-01.dmp
Sistemim: HP 1BV33EA
Bir de son birkaç haftadır arada Discord çöküyor ve %50 civarlarında CPU kullanmaya başlıyor fakat aynı sorun arkadaşımda da olduğundan benden değil sanırsam. Yakın zamanda sistemime SSD takviyesi yapmıştım onunla ilgili olabilir mi?

1) Easy Anti-Cheat kaldırın.

2) SteelSeries HID kaldırın.

3) Kaspersky güncelleyin. Zaten güncelse, crackli ise ya da deneme sürümüyse kaldırın.

4) Aşağıdaki driverı indirin ve kurun.
Driver: https://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp99001-99500/sp99225.exe

5) Aşağıdaki testi uygulayıp sonuçları paylaşın. Test rehberi de videoda mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6) Aşağıdaki driverı indirin ve daha sonra internetten DDU uygulamasını indirin. DDU rehberini de okuyup ekran kartı sürücünüzü silip verdiğim linkten indirdiğiniz sürücüyü yükleyeceksiniz. Sürücü linki ve DDU kullanım rehberi aşağıda.

Driver: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA

Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal

Son düzenleme:
Memtest86 ile bellekleri test et.
Memtest86 ile bellekleri test et.

Merhaba arkadaşlar. Discord'da arkadaşımla konuşurken birden mavi ekran yedim ve sebebi nedir merak ettiğimden bu konuyu açıyorum.
DMP dosyam: 101220-8156-01.dmp
Sistemim: HP 1BV33EA
Bir de son birkaç haftadır arada Discord çöküyor ve %50 civarlarında CPU kullanmaya başlıyor fakat aynı sorun arkadaşımda da olduğundan benden değil sanırsam. Yakın zamanda sistemime SSD takviyesi yapmıştım onunla ilgili olabilir mi?
Memtest86 ile RAM'leri test edin ve sonuçları paylaşın.

EasyAntiCheat'i silin.

SteelSeries HID'ın sys'si hangisi? Bende gözükmüyor.

1-Program kaldır vb. yerlerde çıkmıyor direk olan oyunların EasyAntiCheat dosyalarını mı sileyim? Bunu yaparsam oyunlarda sıkıntı çıkar mı?
2-Nasıl ve neyi kaldıracağım? SteelSeries Engine 3 mü? İlk format attığımda Windows Update SteelSeries ile ilgili birşey indiriyordu o olabilir mi?

Memtest86 testini en kısa zamanda yapacağım.
3) Kaspersky güncelleyin. Zaten güncelse, crackli ise ya da deneme sürümüyse kaldırın.
3.Maddeyi şimdi görüyorum düzenlediniz sanırım. Kaspersky kuralı 1 hafta anca oldu olmadı, Cloud Free kullanıyorum. Kaldırıyorum o zaman.

EAC oynadığınız herhangi bir oyun aracılığıyla kurulmuş olabilir. Şuradaki adımları yaparak kaldırabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı