Çözüldü Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Aliekber E

Femtopat
Daha fazla  
Pek bir bilgim yok fakat anladığım kadarı ile RAM ile ilgili sıkıntı sandım, teste soktum Memtest86 aracılığı ile bir sorun çıkmadı. RAM XMP açık (WinDbgKlasörü)
  • Sistem özellikleri: G.Skill 2x8GB Sniper X 3200MHz CL16 DDR4
  • Ryzen 5 3600
  • GeForce GT 710
  • Gigabyte A520M S2H
  • cmaster MWE 650 80 Bronze v2
  • Seagate 2TB Barracuda 256MB 7200RPM
  • Hi-Level 240GB SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
1) Tencent GameLoop kaldırın.

2) Gigabyte On/Off Charge yazılımını kaldırın.

3) Tüm IObit yazılımlarını kaldırın. Hatta Driver Booster yüklü ise direkt olarak o sisteme temiz kurulum yapın. Diğer şekilde üstesinden gelmek zor olur.

4) Ses sürücünüzü güncelleyin. Aşağıda mevcut. Ses sürücüsü hata çıkarttığı için sizin Driver Booster kullandığınızı daha çok düşünmeye başladım bu arada.

5) BIOS güncelleyin. Güncel BIOS aşağıda mevcut.
1) Tencent GameLoop kaldırın.

2) Gigabyte On/Off Charge yazılımını kaldırın.

3) Tüm IObit yazılımlarını kaldırın. Hatta Driver Booster yüklü ise direkt olarak o sisteme temiz kurulum yapın. Diğer şekilde üstesinden gelmek zor olur.

4) Ses sürücünüzü güncelleyin. Aşağıda mevcut. Ses sürücüsü hata çıkarttığı için sizin Driver Booster kullandığınızı daha çok düşünmeye başladım bu arada.

5) BIOS güncelleyin. Güncel BIOS aşağıda mevcut.

Çözüm
Yardımların için sağ ol fakat bu sefer de ses sürücüsü açılmıyor daha doğrusu sürücü yok ve elle güncelledim her şeyi farklı programlar kullanmadım.
Düzeltme teşekkür ederim ses sorununu Microsoft mağazasından indirerek çözdüm. Mavi ekran hatasını büyük bir ihtimal ile Tencent ile kaynaklı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı