Mavi Ekran Hatası

İşletim sistemi
Windows 10

tosunkaya

Kilopat
Merhaba, Sony VAIO laptopta, resmi web sitesinden (nvidia.com) Nvidia GeForce 410M Windows 10 x64 sürücüsünü yüklersem mavi ekran nvlddmkm.sys veriyor.
Çok yavaş ve kötü olan Microsoft Ekran Driverıyla takılı kaldım (bir klasörü açmak 10 dakika sürüyor)
"Display Driver Uninstaller" ile her şeyi kaldırmayı ve ardından yüklemeyi denedim.
Nvidia live chat iletişime geçtim, 410M notebook sürücüsünü desteklemiyorlar ve "sony desteğine başvurun" diyorlar
Sony, 2014 yılında dizüstü bilgisayar bölümünü (Vaio) JIP'e sattı, bu yüzden desteği sona erdirdiler.
Lütfen yardım edin, Bu konuda ne yapabilirim, 2 gündür böyle.
Yıllardan beri sorun olmadı. Birden bire ortaya çıktı.
Minidump, event viewer baktım alakası bir ipucu bulamadım. Sürücüyü nasıl düzgün bir şekilde yükleyebilirim ve mavi ekran çıkmamasını sağlarım?

Son düzenleme:
Sadece drp.su kullandım tüm Nvidia versionlarını denemek çözüm olmayınca. çözüm önermeyip direkt alakasız şeye ön yargıyla suç atmak nedir? Hemen de yandaşlar beğenmiş. IOBIT programlarının etkilerini biliyorum, bilinçli şekilde kullanılınca bir şey olmaz. Sinirlenmeyeyim diyorum yine birisi bir şey yapıyor, sinirlendiriyor. Hemen bir "temiz kurulum", "format at"cılar şimdiden gelmiş. Ondan önce de aynı hata çıkıyordu sonra da aynı. Drp.su için de uzman modu var, kendi adwareleri yüklenmeden kullanılan.
Driver Booster yazılımını bir defa bile kullandıysanız o sisteme temiz kurulum yapın derim. O dump dosyaları bakmaya değmez bile. Sorun açık. Sisteme temiz kurulum yapın lütfen.

Son düzenleme:
O da iyi değil. Hala temiz kurulum yapmanızdan yanayım ayrıca. Lütfen driver yükleyen 3. parti yazılımları kullanmayın ve kullandırtmayın.

Artı -1 Eksi
Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı