Çözüldü Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sakuraiden

Megapat
Yer
Serez
Hiç almıyordum lakin bugün sisteme biraz sistem kararlılık testi yaptım ve sonrasında 2 kere mavi ekran aldım. Minidump dosyaları ektedir. Yardımlarınızı bekliyorum.

Çözüm
Olay görüntüleyicisinde bir şey var mı? Ya da aygıt yöneticisinde güncel olmayan bir aygıt?
CMD'yi yönetici olarak başlatıp sfc /scannow komutunu girin.
Bu DLL'lere bir şey yapılması gerektiğini düşünmüyorum. Kararlılık testi derken, hangisini yaptınız? Ve test esnasında mı aldınız bunları, normal kullanımda bir sorun var mı?

Bu DLL'lere bir şey yapılması gerektiğini düşünmüyorum. Kararlılık testi derken, hangisini yaptınız? Ve test esnasında mı aldınız bunları, normal kullanımda bir sorun var mı?
CPU kararlılık testi yaptım fakat 2 dakika bile değildi, sadece sıcaklığına bakmak istedim. Normal kullanımda mavi ekran vermiyor bilgisayarı yeniden başlattığımda ve sıfırdan açtığımda mavi ekran verip, yeniden başlatıyor ve pc sorunsuz açılıyor.

Olay görüntüleyicisinde bir şey var mı? Ya da aygıt yöneticisinde güncel olmayan bir aygıt?
CMD'yi yönetici olarak başlatıp sfc /scannow komutunu girin.

Çözüm
Olay görüntüleyicisinde bunun ile karşılaştım: "Bu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x000000ef (0xffffd88eed760080, 0x0000000000000000, 0x0000000000000000, 0x0000000000000000). Döküm şuraya kaydedildi: C:\Windows\MEMORY.DMP. Rapor Kimliği: 9d324dd0-7e51-48d5-bd52-4d70f157bc4f."

CMD'de ise dediklerinizi yaptım ve sonuç bu;

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (40).png
    Ekran Görüntüsü (40).png
    10,3 KB · Görüntüleme: 38
Bazı sorunlu dosyalar bulunup düzeltilmiş, güzel. C:\Windows\MEMORY.DMP dosyasını da atın, bakayım.

Döküm oluşturuldu diyor, mutlaka olması lazım. CCleaner gibi bir şey kullanıyorsanız kaldırın ve bu konudaki ikinci mesajdaki gibi yapın ayarları.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı