Mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Kassadin

Hectopat
Daha fazla  
Yeni anakart işlemci ve RAM aldım. Bunları eski kullandığım harddiske taktım mavi ekran verdi. Restartlayip durdu format atmak için flash diski taktım. Boot sayfasından USB'yi seçtim, yine ayni mavi ekranı verdi. Yeniden başlatıp durdu, harddiski çıkardım. Sadece flash takılıyken başlattım bilgisayarı, yine aynı mavi ekranı verdi. RAM'den şüpheleniyorum. Sizce neden olabilir? Ekran kartı çalışıyor, harddisk çalışıyor, işlemci de çalışıyor bunları deneyebildim.

Bunun için önce minidump dosyalarınızı paylaşmalısınız. Gerekli link aşağıda mevcut.

Bunun için önce minidump dosyalarınızı paylaşmalısınız. Gerekli link aşağıda mevcut.

Bilgisayar hiç açılmıyor bilgisayarınız başlatılırken problem oluştu diyor restartlıyor normalde problem oluştu dedikte sonra kurtarma seçenekleri vs. çıkması lazım ama yok sürekli restart atıyor.

Güvenli modda açmayı deneyin.
açılmıyor
O ekran gelmiyor.

Arkadaşımın çalıştığı bilgisayarcıya götürdüm bilgisayarı baktılar BIOS falan güncellediler parçaları başka bilgisayarlarda denediler anakartın yazılım çipi mi BIOS çipi ne sıkıntılıymış olabilir mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı