Mavi ekran hatası

darknles

Hectopat
Öncelikle merhaba, iyi günler. Dün oyun oynarken durduk yere mavi ekran hatası aldım. Bugün format atıp sorunu düzeltirim diye düşündüm lakin sorun halen devam etmekte. Sadece mavi ekran da sorun değil; bilgisayarımda gözle görülür büyük bir performans düşüklüğü yaşanmaya başladı, sürekli donuyor ve sürekli oynadığım oyunları açmıyor chrome bile açarken zorlanıyor. Ayrıca internetim de yavaşladı, normalde saniyede 10mb indiriyordum ama şuan 700kb civarı bir hıza düştü. Chrome'u açtığım zaman ara sıra ekrana bilgisayarınızdan gelen sıradaşı bir trafik algılandı diye bot doğrulaması yaptırıyor bana. Bulabildiğim bütün güncelleştirmeleri yaptım, şimdi antivürüs programı indirip virüs taraması yapıyorum. Sorunuma çözüm bulursanız çok sevinirim, lütfen bulun.

Sistem özellikler.
NVIDIA GeForce 840M.
Intel i7 4510 2 GHz.
8 GB RAM.

DMP dosyaları;

Son düzenleme:
  • DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip kartınıza uygun WHQL bir sürümü kurun.
  • Ağ sürücülerinizi güncelleyin.
  • Easy Anti-Cheat yazılımını kaldırın, gerektiğinde kurarsınız.
  • Norton ile ilgili tüm yazılımları kaldırın.
  • SFC rehberini uygulayın, sonucun ekran görüntüsünü atın.

DDU hakkında dediğinizi yapacağım.
Ağ sürücülerimi daha yeni güncelledim.
Easy Anti-Cheat yüklü mü bulamadım.
Norton'u daha yeni indirdim daha önce Norton yoktu ama bu sorun vardı.
SFC rehberini uygulayacağım.
Sürücüleri güncelleştirebilirsin.
Sürücülerimin hepsini güncelleştirdim lakin sorun devam ediyor.
Sürücüleri güncelleştirebilirsin.
Sürücülerimin hepsini güncelleştirdim lakin sorun devam ediyor.
Görsellerdeki gibi ilginç sorunlar çıkıyor karşıma.

Dosya Ekleri

• adad.png
    63,9 KB · Görüntüleme: 36
  • dadsa.png
    39,7 KB · Görüntüleme: 60
Sistem ile ilgili bir sorun olabilir benim laptopumda da oluyordu format atınca düzelmişti .Windows'u güncellemeyi deneyebilirsin.

Artı -1 Eksi
Easy Anti-Cheat yüklü mü bulamadım.
Norton'u daha yeni indirdim, daha önce Norton yoktu ama bu sorun vardı.
Easy Anti-Cheat kullanan oyunun klasörüne gidin, oradadır muhtemelen.
Dosyalarda Norton yazılımının biraz sıkıntı çıkardığı görünüyor. Kaldırın yine de.

Ağ adaptörünüzün donanım kimliği ile sürücüleri bulabilir misiniz?

Easy Anti-Cheat ve Norton'u kaldırdım.
DDU rehberinde anlatılan her şeyi adım adım uyguladım şuan SFC rehberini ve dediğiniz ağ adaptörünün donanım kimliği sürücülerine bulmaya çalışacağım.
Bütün ağ sürücülerim güncel durumda kontrool ettim şimdi.
Sistem ile ilgili bir sorun olabilir benim laptopumda da oluyordu format atınca düzelmişti .Windows'u güncellemeyi deneyebilirsin.
Onu nasıl güncelleyebilirim.
Format attım bende bugün düzelir diye düzelmedi .
SFC rehberinden böyle bir sonuç aldım iyi bir sonuç mudur?
Şimdi bir kez daha mavi ekran hatası aldım şuan telefondan yazıyorum. İlk önce Chrome döndü ve ardından mavi ekran geldi. @Ma'at @izzet177
2 kez daha mavi ekran aldım bu sefer ki üçüncü mavi ekran hatası son 5 dakika içerisinde

Dosya Ekleri

• 1.png
    48,4 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…