Malwarebytes ile tarama yaptım hiç bir şey bulamadı, tekrar yapıyorum.
Norton üzerinden tam tarama yapıyorum şuanda, tarama bittiğinde tamamen silindiğinden emin olup Kaspersky'ı kurup tam tarama yapacağım.
Taramalar bittiğinde 840M'i devre dışı bırakıp dediklerinizi yapacağım.
Norton taramasını bitirdi ve hiç bir şey bulamadı, şimdi tamamen kaldırdım malwarebytes'in taramasının bitmesini bekliyorum o da bittiğinde Kaspersky'ı kuracağım.
Malwarebytes'te taramasını bitirdi ama hiç bir tehdit bulamadı. Sorunlar halen devam ediyor gibi performans düşüklüğü vs. gibi.
Dediğin gibi yaptım 840M'i devre dışı bıraktım ve oyunlar düzgün bir şekilde açıldı, daha sonra 840M'i test etmek için Intel ekran kartını devre dışı bıraktım ve PC hareket edemez hâle geldi. Sorun anlaşılan 840M'de fakat nasıl çözebiliriz bunu bulmak lazım. Acaba Windows 8.1'e geçiş yapsam format ile daha mı iyi olur? Hem belki sorunu da kökten çözmüş oluruz?
840M'in ayrıntılarında olan olaylar sekmesinde bilgisayarın ilk kez mavi ekran verdiği an da bir şey ler eklenip yapılandırılmış, sorun bu öyle değil mi? Bu sorunu çözmek için de driver'a ya yeni bir güncelleme gerek ya da eski sürüme eski yapılandırmasına geri döndürmek gerek sanırım?
@Ma'at