Çözüldü Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheWhitess

Hectopat
Son zamanlarda çok fazla mavi ekran aldığım için dün format attım fakat yine aynı şey oldu. 1 hafta önce Memtest86 testi de yaptım bir sıkıntı yoktu. Şimdiden teşekkür ederim. 121020-9718-01.dmp
Mavi ekranı sürekli tarayıcıda bir şeyler yaparken oluyor, hiç oyun oynarken olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Mavi ekranı sürekli tarayıcıda bir şeyler yaparken oluyor, hiç oyun oynarken olmuyor."

Bu dediklerine göre birden fazla dump olmalı ama sen bir tane paylaşmışsın, lütfen diğerlerini bizden esirgeme.

Yeni format attığım için eski dumplar silindi formattan sonra ilk defa mavi ekran aldım. Öncekinlerin hepsini konu açıp sordum zaten her aldığımda mavi ekran hatası aldığımda YouTube'da video izliyordum.

Sizide yoruyorum kusuruma bakmayın ama ben bir hız aşırtma yapmadım. RAM'lerin hızını mı diyorsunuz.
Yok sorun değil, bir hız aşırtma işlemi yoksa benim teorim çürüdü demektir.

Daha detaylı inceleyecek zamanım yok, o yüzden bir oyuncu değişikliği yapalım. @Enes3078

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
1607594206229.png
Windows Updatede güncelleme gözükmüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı