Mavi ekran hatası

kenangomutann

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, mavi ekran hatası alıyorum. Buraya minidump dosyalarını atmam gerekiyor fakat, dosyayı WinRAR haline getirirken bir sorun alıyorum.
" The debugging session could not be started: 'C:\Windows\Minidump\121420-13968-01.dmp' yoluna erişim reddedildi. "
Mavi ekran hatası tam olarak Memory menagement sadece bu hatayı alıyorum.
Sistemim.
ASUS X570'e Gaming.
G.Skill royal Trident Z Neo 4X 8 32 GB RAM 3600 MHz CL16.
3080 Gigabyte eagle OC.
Ryzen 9 3900X.
1 TB SSD.
Sıvı soğutma vs vs.
hatayı " OBS üzerinden yayın açıkken ve Cyberpunk 2077 oynarken alıyorum " başka zamanlarda mavi ekran hatası almıyorum, bilginize.
Recep bey veya konuya hakim birisi lütfen yardımcı olur musunuz?

Yardım için aşağıdaki rehbere göre minidump dosyanızı paylaşır mısınız?

Tabii buyurun:
Artık yayın yaparken değil, oyun oynarken de mavi ekran alıyorum.

Arkadaşlar yok mu bir tane insan evladı şundan anlayan, nasıl forum burası ya? 4 tane konu açtım 1 tanesine dönüş yapan yok, burası sistem sorup boş cevap alma sitesi oldu da biz mi bilmiyoruz?

Sistemi Memtest86'ya soktum %100 çıktı, RAM'ler de hata vermedi bilginiz olsun bu arada.

Ekran kartı sürücülerini güncelle.
En başta DDU ile var olan ekran kartı sürücünü sil. Sonra ekran kartının kendi sitesinden en güncel WHQL imzalı sürücüyü indir.

DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi | Technopat Sosyal

BIOS güncelle. En son sürüme geçin.

"sfc /scannow" rehberini uygula.
SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? | Technopat Sosyal

Minidumpta RAM ile ilgili bir sorun var diyor. RAM'e overclock yaptıysanız geri çekin. XMP kapatıp tekrar Memtest86 testi yapın.
Memtest86 ile RAM Testi - YouTube

Corsair ile alakalı yazılımı kaldırın.
CPU-Z kaldır.
AMD Ryzen Master yazılımı kaldır.

Kablosuz Wİ-Fİ sürücünü güncelle.

Eğer tekrar mavi ekran alırsan minidump dosyanı paylaş.

Diğer mavi ekran konularına bakarsak genellikle dönüş yapılmaya çalışılıyor. Şu an gerçekten yoğunluk var. Sizin konunuz aradan kaçmış gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı