Mavi ekran hatası

liguashe

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, hemen konuya geçiyorum. Memtest ile 12 saat test yaptım, hiçbir sorun çıkmadı. Ekran kartına FurMark ile test yaptım yine bir sıkıntı görmedim. İşlemci tam yük altında saatlerce render aldı, yine problem çıkmadı. Haftada 1 ya da 3 bazen iki haftada bir, genellikle internette gezinirken ya da video izlerken çeşitli isimlerde mavi ekran hatası alıyorum. Son formattan bugüne.

minidump dosyalarını ekledim.

Tamadır. Eğer tekrar mavi ekran alırsan minidump dosyasını paylaşırsın. Aslında değişik bir durum var. Bir şey çakışıyor ve sana mavi ekran verdirttiriyor.

"DISM" rehberini uygula.
[Rehber] DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır? | Technopat Sosyal

Güvenilir ve iyi bir anti virüs ile sistemi tarat. Virüs bulursa temizle.

HDD/SSD'ni HD Tune ile "error scan" testi yap. Healt sekmesini paylaş. Depolama diskini test edelim.

Tekrar mavi ekran aldığın zaman kesinlikle minidump dosyanı paylaş.

Hata kodlarına baktığımda "unkown" yani bilinmeyen bir şey diyor. :D.

Eki Görüntüle 804958

Eki Görüntüle 804959

İlginçmiş. Bilinmeyen modül ve imaj :D.

Her ihtimale karşı DDU ile temiz kurulum yapın hocam.

dediğiniz gibi yaptım. 3 monitör kullanıyorum. hepsi lg biri hdmı diger ikisi vga.
Tamadır. Eğer tekrar mavi ekran alırsan minidump dosyasını paylaşırsın. Aslında değişik bir durum var. Bir şey çakışıyor ve sana mavi ekran verdirttiriyor.

"DISM" rehberini uygula.
[Rehber] DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır? | Technopat Sosyal

Güvenilir ve iyi bir anti virüs ile sistemi tarat. Virüs bulursa temizle.

HDD/SSD'ni HD Tune ile "error scan" testi yap. Healt sekmesini paylaş. Depolama diskini test edelim.

Tekrar mavi ekran aldığın zaman kesinlikle minidump dosyanı paylaş.

Hata kodlarına baktığımda "unknown" yani bilinmeyen bir şey diyor. :D

Eki Görüntüle 804958

Eki Görüntüle 804959
eset online scanner ile tam tarama yapılıyor bitince onuda eklerim.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 26
  • 2.jpg
    2.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 27
  • 3.jpg
    3.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 26
  • cmd.jpg
    cmd.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
3 SSD'nin durumu iyi gözüküyor.

"DISM" uyguladınız. Tamam.
Eset online scanned ile tam tarama yaptım. Geçen gün indirdiğim OCCT test programımda iki virüs buldu ve sildi. Mavi ekran sorunları için donanım testi yapmak için indirmiştim onuda. Sebebi ne ise çok merak ediyorum açıkçası. Umarım bulabiliriz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı